"En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶" Kazananı Belli Oldu!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,220
Puanı
1,060
31705161_230214357734065_8064706516000702464_n-jpg.96406

'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde sizlerin oyları ile en beğenilenini seçtik
Merve Özbey, Vuracak şarkısı ile yaptığı muhteşem yorumu ile, albümde en beğenilen oldu.

Merve Özbey - Vuracak

Kazanan: Merve Özbey
Finalist: Asil Gök
Yarı finalistler: Gülşen - Edis
Çeyrek finalistler: Aleyna Tilki - Hande Yener
------

Katılım için hepinize teşekkürler :bhr:

'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde sizlerin oyları ile en beğenilenini seçtik
Merve Özbey, Vuracak şarkısı ile yaptığı muhteşem yorumu ile, albümde en beğenilen oldu.

Merve Özbey - Vuracak

------

Sayende bir kaç şarkıcı tanıdım @Dosi :A Etkinlikteki çaban için tebrikler.

• Harika
Reactions: Dosi
Sayende bir kaç şarkıcı tanıdım @Dosi :A Etkinlikteki çaban için tebrikler.
Rica ederim. Çok keyifli bir etkinlik oldu. @bazinga 'nın yavaş tempoda gitme önerisinide dikkate alarak kendimi yormadan tadına vara vara sundum sizlere :Z
Bir kaç güne En Özlenilen Dizi etkinliğinin duyurusunu yaparım ama büyük ihtimalle Şubat'ta başlarız ona ve yine ağır tempoda ilerleriz 😊

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@Dosi bacım etiketin gelmemiş konuya girince gördüm güzel bir etkinlik oldu emeklerinize sağlık
heyecanla yeni etkinlikleri bekliyoruz efenim :D

• Harika
Benim için albümün en iyi ikinci parçası kazanmış oldu, o yüzden tatmin oldum kendi adıma. Yine de son kez buraya Aleyna BABA'nın seslendirdiği parçayı da bırakayım... 🚬 @dreamy

Ellerine ve emeklerine sağlık. 🤩 @Dosi

• Harika
  • Üzücü
Reactions: dreamy and Dosi
Benim için albümün en iyi ikinci parçası kazanmış oldu, o yüzden tatmin oldum kendi adıma. Yine de son kez buraya Aleyna BABA'nın seslendirdiği parçayı da bırakayım... 🚬 @dreamy

Ellerine ve emeklerine sağlık. 🤩 @Dosi
Bana göre albümün en iyi ikinci parçası değildi ama olsun. Yine de kendi çapında hak etti sayılır sonuçta forum Vuracak’ı oylamış tebrikler :A

Aleyna antilerin kurbanı oldu. 🤧
------

@Dosi bu arada eline emeğine sağlık. Müzik bölümü biraz olsun canlandı bu etkinlik sayesinde. :Z Diğer etkinlikleri de bekliyoruz. :A

• Harika
  • Üzücü
Reactions: Sherlock and Dosi
tebrikler,başarılı şarkı başarılı yorum,emeğine sağlık @Dosi etkinlik keyifliydi :bhr: :Z

Son düzenleme:
  • Harika

Merve Özbey - Vuracak

------

Bu albümde Aleyne BABA ile birlikte Merve Özbey'in Vuracak şarkısı damga vurmuştu. O yüzden hadi kazananı anlayabiliyorum da diğer finalist ne alaka :A Ah ah hep Aleyna'nın antileri yüzünden oluyor bunlar çekemiyorlar BABA'yı...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu albümde Aleyne BABA ile birlikte Merve Özbey'in Vuracak şarkısı damga vurmuştu. O yüzden hadi kazananı anlayabiliyorum da diğer finalist ne alaka :A Ah ah hep Aleyna'nın antileri yüzünden oluyor bunlar çekemiyorlar BABA'yı...
Aynen, antilerin kurbanı oldu :( Gülşen eledi Aleyna Baba'yı ve seni andık bol bol :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE