- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
Bilerek yapılmış bence.Hakketten, kasıtlı bir şey olmazsa yuh yani. Gözlüklerimi çıkardığım halde 4.5 numara gözümle fark ettim resmen.
Bilerek yapılmış bence.Hakketten, kasıtlı bir şey olmazsa yuh yani. Gözlüklerimi çıkardığım halde 4.5 numara gözümle fark ettim resmen.
Kızın biri zengin olcam diye tutturuyor.Ben izlemedim.Okuduklarımı yazayım.Fox hep aynı entrıka dizilerinden vazgeçmiyor.Ne bakımdan?
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorlar ki?Önceki bölümlerde de oluyordu ara sıra ama ilk defa bu kadar abartılmıştı ve cidden rahatsız ediciydi. İzlerken bayağı göz yordu. Kösem'den alışkınız zaten filtreli görmeye (orada da ara sıra yapılıyordu ama böyle kötü değildi.) ama bu bambaşka.
Bence de, sonuçta amaçlarına da ulaştılar.Bilerek yapılmış bence.
Belli ki Hülya kendisi istiyor ama gerek yok hala güzel bir kadın. Kendiyle barışık mı değil nedir, anlamadım.Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorlar ki?
Bence ulaşamadılar, reytingler düştü.Bence de, sonuçta amaçlarına da ulaştılar.
Özgüvenli olmak herkesin harcı değil işte. Halime şükredeyim.Belli ki Hülya kendisi istiyor ama gerek yok hala güzel bir kadın. Kendiyle barışık mı değil nedir, anlamadım.
Orası da doğru ama konuşuldular ve sanırık konuşulmaya devam ediyorlar. Kesin etki haftaya.Bence ulaşamadılar, reytingler düştü.
Burdan da kendine pay çıkardın ya. 😱Bence ulaşamadılar, reytingler düştü.
------
Özgüvenli olmak herkesin harcı değil işte. Halime şükredeyim.
Pay çıkarmayıp da ne yapıcam, tüm güzellikler tek vücutta toplanmış.Burdan da kendine pay çıkardın ya. 😱
Diziye kimse konuk olarak gelmek istemeyince eski isimlere sardılar sanırım.
Ne alaka?Aynı yasak elma dizisine benzetiyorlar
Ben de vallaHakketten, kasıtlı bir şey olmazsa yuh yani. Gözlüklerimi çıkardığım halde 4.5 numara gözümle fark ettim resmen.
Pek olumlu etki yapacağını sanmam.Orası da doğru ama konuşuldular ve sanırık konuşulmaya devam ediyorlar. Kesin etki haftaya.
Öyle okudumNe alaka?
Ben de valla
Benim kanaatimce düşüş yaşamaz ama bunun etkisi olur mu veya ne denli olur bilemem.Pek olumlu etki yapacağını sanmam.
Maşallah.Pay çıkarmayıp da ne yapıcam, tüm güzellikler tek vücutta toplanmış.
Daha da düşerse final zaten.Benim kanaatimce düşüş yaşamaz ama bunun etkisi olur mu veya ne denli olur bilemem.
Aynen valla. 4'e önceden dayanamayan FOX 3'lere 2 haftadan fazla n.h dayanır.Daha da düşerse final zaten.
Zaten sırada Savaşçı bekliyor aylardır, asla gözünün yaşına bakmaz.Aynen valla. 4'e önceden dayanamayan FOX 3'lere 2 haftadan fazla n.h dayanır.
Ha doğru bir de o var. Bu haliyle iyi dayanıyor valla.Zaten sırada Savaşçı bekliyor aylardır, asla gözünün yaşına bakmaz.
Bu hafta alacağı oranlar kaderini belirler artık.Ha doğru bir de o var. Bu haliyle iyi dayanıyor valla.
Aynen, bakalım Kefaret mi gidici Masumiyet mi? Az sonra.Bu hafta alacağı oranlar kaderini belirler artık.