Anlaşılan benim aksine proje takımlarını seviyorBir de salzburg var yoldaşımın
Anlaşılan benim aksine proje takımlarını seviyorBir de salzburg var yoldaşımın
Salzburg'u ben ona takılmak amacıyla söylüyorum.Anlaşılan benim aksine proje takımlarını seviyor
Juventus'un Porto'ya son 16 turunda elenmesi hoşuma gitti. Ligde de şampiyonluğu kaybedecekler. Eeee Pirlo efendi, etme bulma dünyası... Sallıyordun bol keseden Fatih Terim'e yok şöyle taktik böyle BBG diye. Koskoca Juve'nin başına geçtin de takımı gelen geçen tokatlar oldu. Erol Bulut bile senden daha iyi hocadır..
Bbg ?Juventus'un Porto'ya son 16 turunda elenmesi hoşuma gitti. Ligde de şampiyonluğu kaybedecekler. Eeee Pirlo efendi, etme bulma dünyası... Sallıyordun bol keseden Fatih Terim'e yok şöyle taktik böyle BBG diye. Koskoca Juve'nin başına geçtin de takımı gelen geçen tokatlar oldu. Erol Bulut bile senden daha iyi hocadır..
Özel davet oluşturulmalı ve Fenerbahçe her sene bu daveti almalı şeklinde yorumladım bu gelişmeyi.
City-PSG final öncesinde final gibi oldu, kim kazanırsa favorı olacaktır ama Zidane gösterdi ki önemli oyuncuları olmasa da yine kazanabiliyor ve özellikle final'de tecrübe önemli olacaktır.Ne yaparsanız yapın, araplardan gelen bir karar vardır. Bu kupayı Manchester City (%80) ya da PSG (%20) kazanacak. %90 ihtimalle City vs PSG tarafı kazanır. Diğer taraf UEL seviyesinde gibi gözüküyor.
City'e İlkay'ın tecrübesi yeter. O kupayı Manchester şehrine getirmek zorundayız...City-PSG final öncesinde final gibi oldu, kim kazanırsa favorı olacaktır ama Zidane gösterdi ki önemli oyuncuları olmasa da yine kazanabiliyor ve özellikle final'de tecrübe önemli olacaktır.
Daha 16-17 yaşındaki çocuklara karşı zorlanan takım finalde Real'i karşısında görünce nolur acaba...City'e İlkay'ın tecrübesi yeter. O kupayı Manchester şehrine getirmek zorundayız...
Kıytırık İspanya Ligi'nde zar zor şampiyonluğa oynayan takımı karşılarında görünce bi' rahatlama gelir adamlara. "Bunlar mı?" der Pep.Daha 16-17 yaşındaki çocuklara karşı zorlanan takım finalde Real'i karşısında görünce nolur acaba...
Pep, kıytırık dediğin ligden daha kıytırık olan Fransa Ligi'nden Monaco ve Lyon'a elenen kişi değil mi? City ile ilk kez Yarı Final görüyor üstelik. Bana kalırsa PSG favori eşleşmede, üzerinde konuştuğumuz finali göremeyebiliriz bile.Kıytırık İspanya Ligi'nde zar zor şampiyonluğa oynayan takımı karşılarında görünce bi' rahatlama gelir adamlara. "Bunlar mı?" der Pep.
Lyon faciası tamam da Monaco örneği çok talihsiz olmuş.Pep, kıytırık dediğin ligden daha kıytırık olan Fransa Ligi'nden Monaco ve Lyon'a elenen kişi değil mi? City ile ilk kez Yarı Final görüyor üstelik. Bana kalırsa PSG favori eşleşmede, üzerinde konuştuğumuz finali göremeyebiliriz bile.