'Son Yaz' Dizisinde Sürpriz Gelişme! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20201222_111556-jpg.99948

FOX'un sevilen dizisi 'Son Yaz'da sürpriz gelişme!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıer'in oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizinin geçtiğimiz haftalarda reytingleri düşmez ise sezon finali yapacağı öğrenilmişti.

Yeni sezonda dizinin hikayesinin İzmir'den İstanbul'a taşınmasının gündemde olduğu öğrenildi.

'Son Yaz' yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok yanlış bir karar olur. İzmir Çeşme'deki atmosfer çok iyi ve diziye aşırı yakışıyor. Çok güzel mekanlar ve yerler kullanılıyor dizide. Umarım taşınmaz. :(

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Sonradan başka yere taşınan hiçbir işten hayır gelmedi ki zaten reytingler aşırı mükemmel değilken böyle bir risk almak talihsizlik olur. Neyse alırlarsa da Funda Eryiğit'i Kırmızı Oda'ya bekleriz. :A

• Beğendim
Dizinin sevilme nedenlerinden biri de çekildiği yerdi. Güzel olmayabilir bu değişiklik. Yeni sezonda daha çok mafyatik işlere girilecek sanırım.

• Beğendim
Buna sezon finali yaptırırlarsa kapatıp gitsinler Star mı olacak Disney+ mı no umur. :A

Pek yerinde bir karar olduğunu düşünmüyorum ama Ramo, İstanbul'a taşınınca çok bir şey kaybetmemişti. Tabi hikaye açısından sıkıntısı olabilir.

Son bölümlere bakamadım ama İzmirde kalması daha doğru olur seyirci orda sevdi diziyi

Anlaşılan diziyi artık bozup hızlıca finale doğru gitmeyi istiyorlar :A
Şehir değişince ayakta duran dizi gelmiyor aklıma.

Hikayeyi başladığı bir yerden, başka bir yere taşımak çok riskli bence. Eğer olursa ki olacak gibi duruyor yeni sezonda işi çok zor gözüküyor.

Ayrıca, orada başlayan hikayeyi İstanbul'da nasıl devam ettirecekler merak ettim.

Severek izlediğim bir dizi ama yeni sezona kalacağını düşünmüyorum.Umarım kalır ama kesinlikle mekanın değişmemesi lazım yoksa işi zor

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy