Tadında bitireceklerini bu hafta zirveye ulaştıktan sonra düşünmüyorum, yeni dizilerden de öyle çok fazla etkilenmez.Twitter'da 3. sezon onayı aldı diyen hesaplar var ama pek inanmıyorum.Sezon sonunda tadında bitirsinler.
Tadında bitireceklerini bu hafta zirveye ulaştıktan sonra düşünmüyorum, yeni dizilerden de öyle çok fazla etkilenmez.Twitter'da 3. sezon onayı aldı diyen hesaplar var ama pek inanmıyorum.Sezon sonunda tadında bitirsinler.
Of of bu olay daha çok su kaldırır daha şimdiden kaos çıktıysa karakter girdikten sonra olacakları düşünmek istemiyorum.Karakter tanıtımı (teşhis ustası) nedeniyle Hekimoğlu ve MD fanları arasında yine kavga çıkmış hatta admin de boş durmayıp gönderme yapmış.Bakalım gerçekten benzer mi çıkacaklar.
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso61
Biraz baktım da çok boş muhabbetler dönüyor. Hekimoğlu izleyicileri bu kadar ucuz değildi benim gözümde. Gider ayak onlarda bozdu kendilerini.Of of bu olay daha çok su kaldırır daha şimdiden kaos çıktıysa karakter girdikten sonra olacakları düşünmek istemiyorum.Eh be Pınar Bulut başka şekilde yeni karakter çıkmazdı sanki.
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso
Yani evet MD'nin House'dan bölüm alması iyi değildi ve bunda tepki göstermeleri normal ama şimdi iki cümle için bu kadar olay çıkması yersiz. Olur da karakter çok benzer çıkarsa bence MD izleyicileri de tepki gösterir ama herkesin bu kadar gerilmesine, özellikle adminin hemen fandom gazına gelip böyle göndermeler yapmasına gerek yok.Biraz baktım da çok boş muhabbetler dönüyor. Hekimoğlu izleyicileri bu kadar ucuz değildi benim gözümde. Gider ayak onlarda bozdu kendilerini.