Serkan Keskin 'Mucize Doktor' Kadrosunda! | FOX

Twitter'da 3. sezon onayı aldı diyen hesaplar var ama pek inanmıyorum. :A Sezon sonunda tadında bitirsinler.
Tadında bitireceklerini bu hafta zirveye ulaştıktan sonra düşünmüyorum, yeni dizilerden de öyle çok fazla etkilenmez. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Eniştem yine Fox ile neden çalışırsın ki? Neyse şöyle doya doya izleyelim seni.

Karakter tanıtımı (teşhis ustası) nedeniyle Hekimoğlu ve MD fanları arasında yine kavga çıkmış hatta admin de boş durmayıp gönderme yapmış. :A Bakalım gerçekten benzer mi çıkacaklar. :A @Dosi @Gerekli24 @mesmeso61

Of of bu olay daha çok su kaldırır daha şimdiden kaos çıktıysa karakter girdikten sonra olacakları düşünmek istemiyorum. :A Eh be Pınar Bulut başka şekilde yeni karakter çıkmazdı sanki. :A

@Dosi @Gerekli24 @mesmeso

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Of of bu olay daha çok su kaldırır daha şimdiden kaos çıktıysa karakter girdikten sonra olacakları düşünmek istemiyorum. :A Eh be Pınar Bulut başka şekilde yeni karakter çıkmazdı sanki. :A

@Dosi @Gerekli24 @mesmeso
Biraz baktım da çok boş muhabbetler dönüyor. Hekimoğlu izleyicileri bu kadar ucuz değildi benim gözümde. Gider ayak onlarda bozdu kendilerini.

Biraz baktım da çok boş muhabbetler dönüyor. Hekimoğlu izleyicileri bu kadar ucuz değildi benim gözümde. Gider ayak onlarda bozdu kendilerini.
Yani evet MD'nin House'dan bölüm alması iyi değildi ve bunda tepki göstermeleri normal ama şimdi iki cümle için bu kadar olay çıkması yersiz. Olur da karakter çok benzer çıkarsa bence MD izleyicileri de tepki gösterir ama herkesin bu kadar gerilmesine, özellikle adminin hemen fandom gazına gelip böyle göndermeler yapmasına gerek yok.

Şükürler olsun... Dizinin uzun zamandır en büyük problemi sürekli olarak aynı ekiple, birbirine benzer vakaların tedavi edilmesi, bunun yanı sıra entrika dozunun da olması gerekenden fazla olmasıydı. Bu tarz dizilerde ana ekibin yan parçalarının aralıklı olarak değişmesi veya o ana ekibe yeni kişilerin eklenmesi gerekiyor, aksi takdirde hep aynı şeyleri izlemiş oluyoruz ki burada izlediğimiz şey bir hastane dizisi olmasına rağmen doktor ve asistanlar kadrosu en başından beri kısıtlıydı.

Neyse sonuç olarak Serkan Keskin çok iyi bir oyuncu, karakteri de son derece ilgi çekici. Olumlu etkisi olacağı kesin gibi diziye. Bir tur dinleyelim madem öyle...

Teşhis dehası Muhsin güzel bir rol oyunculuğu harika gelmesine sevindim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy