Teklif yaz dizisi diye geçiyor sanki?Yaz dizisi deniliyor. Teklif yaz dizisi değil.
Birsen Altuntaş haberinde "Proje yeni sezonda ekrana gelecek." demiş, ama kanalın işi belli olmaz. Yazın romantik-komedi dışında iş yapmayı seviyor.Teklif yaz dizisi diye geçiyor sanki?
Sadece 2 dizini izledim, biri Aynali Tahir ki baya iyi diziydi, digeri Cennet Mahallesi orda da rolünü iyi yapiyordu.
Zaten bu iki dizi dışında iyi olduğu dizi yok.Sadece 2 dizini izledim, biri Aynali Tahir ki baya iyi diziydi, digeri Cennet Mahallesi orda da rolünü iyi yapiyordu.
Offf be bu dizi gibi dizi gelmeyecek daha artıkYeniden yerli dizilere dönmemi sağlar bu haber
Böyle bir dizi olsun
175 bölüm sürmüş bu dizi. 😱Yeniden yerli dizilere dönmemi sağlar bu haber
Böyle bir dizi olsun
ÇÜŞ.175 bölüm sürmüş bu dizi. 😱
Unutmusum okadarini ama dogrudur. Baya oyuncu degisiklikleride olmustu cünkü dizide. Ben tekrarlarini izlemistim zamaninda. Dizi baya zamaninda izlenmis. Oyunculardan her biri sonra baska projelerde yer aldilar.175 bölüm sürmüş bu dizi. 😱
1998-2002 yılları arasında yayınlanmış.. Alişan sonradan da çıkmış bu diziden. 😱
Onu duymuştum, Yasak Elma'dan güçlü diziymiş resmen.1998-2002 yılları arasında yayınlanmış.. Alişan sonradan da çıkmış bu diziden. 😱
Siz bu kadar övünce bakayım dedim, hatta başlama fikri vardı ama artık kalmadı. Baya iyi kadrosu varmış yalnız dizinin.Unutmusum okadarini ama dogrudur. Baya oyuncu degisiklikleride olmustu cünkü dizide. Ben tekrarlarini izlemistim zamaninda. Dizi baya zamaninda izlenmis. Oyunculardan her biri sonra baska projelerde yer aldilar.
Evet tek kazancı eş buldu kendine o diziden3.bölüm oynadı ama tek kazancı buse Varol oldu galiba eşiyle o dizide tanışmışlardı