İşim olmaz
Sayın Gs'li dostum Sadakatsiz seviyor, doğru.İşim olmaz![]()
Sayın Gs'li dostunu nasıl da iyi tanıyor..Sayın Gs'li dostum Sadakatsiz seviyor, doğru.![]()
Yoldaşımın ciğerini bilirim.Sayın Gs'li dostunu nasıl da iyi tanıyor..![]()
Beni buralara etiketleme cüretini nerden buluyorsun sen...
Lan Zübük yoldaşım beni neden etiketlemedin?
Ferman'ın başına gelenler grey's anatomyden alınmışSon sahneyi herkes Doktorlar'a benzetmiş, izleyen va mı?![]()
Eneslerin ve Enesler Tarikatı'nın lideri olmamdan...Beni buralara etiketleme cüretini nerden buluyorsun sen...![]()
İzleyenleri değil, izlemeyen iki haini etiketledim yoldaşım rahatsız olsunlar diye.Lan Zübük yoldaşım beni neden etiketlemedin?![]()
Sana liderliği devrettiğimi hatırlamıyorum...Eneslerin ve Enesler Tarikatı'nın lideri olmamdan...
İzleyenleri değil, izlemeyen iki haini etiketledim yoldaşım rahatsız olsunlar diye.![]()
Sen devretmedin zaten, ben aldım...Sana liderliği devrettiğimi hatırlamıyorum...Güzel hayaller kurmuşsun ama gerçekleşmesi pek mümkün olmayan hayaller bunlar...
![]()
Ama ben Serkan Keskini izlerkene ciddi ciddi izleyemem ki hep Leyla ile Mecnun sahneleri gelir aklıma 🤣🤣57. BÖLÜM FRAGMANI
Ali'ye Hooop Mecnun demese iyidir.Ama ben Serkan Keskini izlerkene ciddi ciddi izleyemem ki hep Leyla ile Mecnun sahneleri gelir aklıma 🤣🤣