Övmüştüm aslında.Bunu olumlu düşünüyorum.Kinaye değildir yoook olamaz yapmasın öyle şeyler.![]()
Övmüştüm aslında.Bunu olumlu düşünüyorum.Kinaye değildir yoook olamaz yapmasın öyle şeyler.![]()
Sıradışı bir beyin yapısına sahip (en önemli unsur birden fazla 👅 bilmen )olduğun için zaman zaman seni anlamakta güçlük çekiyorum.Övmüştüm aslında.![]()
Benim gibi Milli maça mı baktın ?Bu bölümü tam izleyemediğim için bir şey anlayamadım, internetten izlemem gerek.![]()
Yok yok futbolla alakam (Kicktipp hariç) 0.Sıradışı bir beyin yapısına sahip (en önemli unsur birden fazla 👅 bilmen )olduğun için zaman zaman seni anlamakta güçlük çekiyorum.
------
Benim gibi Milli maça mı baktın ?![]()
Mamasını yedirdin mi? Altını değiştirip ,uyuttun mu?Yok yok futbolla alakam (Kicktipp hariç) 0.Maça değil de telefonuma baktım, şimdi de Hükümsüz'e bakıcam.
![]()
Mamasını yiyor. Altını bir zahmet kendi değiştirsin ve ben uyumadan asla uyuyamaz.Mamasını yedirdin mi? Altını değiştirip ,uyuttun mu?![]()
Bende stalk yaparken izleyemedim.Bu bölümü tam izleyemediğim için bir şey anlayamadım, internetten izlemem gerek.![]()
Bilmez miyim?Uykusuz geceler seni bekliyor.Mamasını yiyor. Altını bir zahmet kendi değiştirsin ve ben uyumadan asla uyuyamaz.![]()
Neyse artık izlicez sonra el mecbur. Bölüm aşırı iyiymiş bu arada.Bende stalk yaparken izleyemedim.![]()
Genel olarak iyiydi, hele sonu... 😱Neyse artık izlicez sonra el mecbur. Bölüm aşırı iyiymiş bu arada.![]()
O benim için ne yazık ki çok yok. Ah kahrolasıca okul.Bilmez miyim?Uykusuz geceler seni bekliyor.![]()
Sonuna denk geldim mi hatırlamıyorum da merakım katlanarak artıyor.Genel olarak iyiydi, hele sonu... 😱
Şu uzattıkça uzatılan olaya sonunda girdiler.O benim için ne yazık ki çok yok. Ah kahrolasıca okul.
------
Sonuna denk geldim mi hatırlamıyorum da merakım katlanarak artıyor.
Onun en baş kısmını gördüm ve mümkünse bu kadar spoi yeter.Şu uzattıkça uzatılan olaya sonunda girdiler.![]()
Onun en baş kısmını gördüm ve mümkünse bu kadar spoi yeter.![]()
Tövbe valla, öyle olunca izleyesim gelmiyor.Yeter mi? Daha yeni başlıyordum.![]()
Eğitim kurumuna saygısızlık edilmez.O benim için ne yazık ki çok yok. Ah kahrolasıca okul.
------
Sonuna denk geldim mi hatırlamıyorum da merakım katlanarak artıyor.
Aa haşa. Kim demiş eğitim kurumuna kahrolasıca diye, hesabım hacklendi.Eğitim kurumuna saygısızlık edilmez.
Allah müstehakını versin,Selahattin
Bakıyorum hemen sıvadın.Aa haşa. Kim demiş eğitim kurumuna kahrolasıca diye, hesabım hacklendi.
CANIM OKULUM.![]()