Star Akrep - Dizi Yorumları

Yani final yapacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok da... Zaten en fazla 20 bölümü görür gibi. İyi bari bize bir kaç bölüm daha seyir zevki sunacaklar.
Şu mafya olayları karışmadan, Fikret ile hikaye tamamlansa yine erken final kabulümdü. Ama daha Ahmet ile Perihan'ın karşı karşıya mücadelesini izlemek istiyorum, bir kaç bölümde olacak bir şey değil. Aras'ım Da Can'ın babası olduğunu öğrendi gibi. :bhr:

• Beğendim
Reactions: STAR
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Allah'ım yarabbim yayından falan mı kalktı bir türlü fragman gelmiyor. Bu haftayı çok büyük ihtimalle tek fragmanla geçireceğiz belli.

• Sinir Bozucu
Allah'ım yarabbim yayından falan mı kalktı bir türlü fragman gelmiyor. Bu haftayı çok büyük ihtimalle tek fragmanla geçireceğiz belli.
Menajerimi Ara dizin yarın 1 reytinge düşsün Star TV, Sefirin Kızı dizinin yurt dışı satışları düşsün Star TV, İbo Show'a çıkacak konuk bulama Star TV... 😡

• Harika
Menajerimi Ara dizin yarın 1 reytinge düşsün Star TV, Sefirin Kızı dizinin yurt dışı satışları düşsün Star TV, İbo Show'a çıkacak konuk bulama Star TV... 😡
Ne güzel beddualar böyle bunlar da Sefirin Kızı'da 1'lere düşsün. :A Sevdiğim Menajerimi Ara'ya bile beddua ettiriyor lanet kanal. O SÇB isimli şey de dip yapsın, Kağıt Ev'i merak ediyordum ama o da tutmasın.

Bu ne ya resmen üvey evlat oldu dizi, kaç gündür tek fragman gelmiyor. Fenalık geldi, final yapsın da kurtulsun güzelim dizi Star denilen kanaldan.
------

Final yaptığının ertesi haftası büyük bir zevkle Camdaki Kız'a geçeceğim. Kanal D'ye. :love1:

• Beğendim
Ne güzel beddualar böyle bunlar da Sefirin Kızı'da 1'lere düşsün. :A Sevdiğim Menajerimi Ara'ya bile beddua ettiriyor lanet kanal. O SÇB isimli şey de dip yapsın, Kağıt Ev'i merak ediyordum ama o da tutmasın.

Bu ne ya resmen üvey evlat oldu dizi, kaç gündür tek fragman gelmiyor. Fenalık geldi, final yapsın da kurtulsun güzelim dizi Star denilen kanaldan.
------

Final yaptığının ertesi haftası büyük bir zevkle Camdaki Kız'a geçeceğim. Kanal D'ye. :love1:
O SÇB rezaletini bedduama bile katmam, sorry.

Dizi biterse Masumiyet izlerim Perşembe akşamı yada Kardeşlerim.

• Beğendim
O SÇB rezaletini bedduama bile katmam, sorry.

Dizi biterse Masumiyet izlerim Perşembe akşamı yada Kardeşlerim.
Çok güzel bi hareket, hepimizin yerine ayrıca bol bol beddua ediyorum zaten.

TV hariç dizi izleme konusunda çok istikrarsızım. Hazır Camdaki Kız'ı da merak ediyorken TV'den izlemek en iyisi.

• Beğendim