Şu an dinliyorum ve Levent Yüksel'in Dedikodu şarkısının bestesi bundan alıntı sanırım, en azından bir kısmı. 😱
Full versiyonu da cidden çok iyi. Bu haftaki oylamada 2. sıraya yazacağım.Top10'daki kısmını çok sevmiştim ama bir türlü dinleyemedim. Şimdi aklıma esti.
Sözleri özellikle harika. Emir Can İğrek'in söz yazarlığı konusunda ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor. Sevindim beğenmene.Full versiyonu da cidden çok iyi. Bu haftaki oylamada 2. sıraya yazacağım.
Sözlerini kendi mi yazmış. 😱 Normalde bazı şarkıların bütün halini hiç sevmem ama Emir Can İğrek'ten dolayı biraz olumlu yaklaşmıştım. Her şeyiyle mükemmel bir şarkı çıkarmış.Sözleri özellikle harika. Emir Can İğrek'in söz yazarlığı konusunda ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor. Sevindim beğenmene.![]()
Tüm şarkılarını kendisi yazıyor.Sözlerini kendi mi yazmış. 😱 Normalde bazı şarkıların bütün halini hiç sevmem ama Emir Can İğrek'ten dolayı biraz olumlu yaklaşmıştım. Her şeyiyle mükemmel bir şarkı çıkarmış.![]()
Zeynep Bastık'ın programında Dargın'ı yazdığını söylemişti, bir onu biliyordum. Helal olsun yani.Tüm şarkılarını kendisi yazıyor.Üstelik hep üretim halinde, o yüzden de çok takdir ediyorum...
Dinleyip geleyim gece.
Ersun yanal ve onu özleyenlere gelsin
Llajic ve tüm sevenlere gelsin![]()
Birkaç el okey atarsak açılır...Dinlerken uykum geldi...