Emre Ozansoy
Moderatör
Zeynep Kankonde (Pembe) kızının sağlık sorunları yüzünden çıktı deniliyordu, o çıktığı için de doktor da çıktı.Pembe ve Toktor'a üzüldüm ya keşke kalsaydı Ersoy yazık kafana
Zeynep Kankonde (Pembe) kızının sağlık sorunları yüzünden çıktı deniliyordu, o çıktığı için de doktor da çıktı.Pembe ve Toktor'a üzüldüm ya keşke kalsaydı Ersoy yazık kafana
Hastalık meselesini duydum ama bir veda olmalıydı bence doktora da yazık oldu ama süper ikiliydiler ben çok seviyordumZeynep Kankonde (Pembe) kızının sağlık sorunları yüzünden çıktı deniliyordu, o çıktığı için de doktor da çıktı.
Aynen, mesela kardeşi evlendi adı bile geçmedi. Taa bir ara arap bacı olmuştu gidiş o gidiş.Hastalık meselesini duydum ama bir veda olmalıydı bence doktora da yazık oldu ama süper ikiliydiler ben çok seviyordum
Fotoğrafçıda mı ne?Flaşı kapatmayı beceremiyor.Aynen.
Oa ciddi mi bunlar be Aslıhan'ın oyunculuğu mükemmel 🥰🥺56. BÖLÜM FRAGMANI
Aslıhan Güner Kılıç resmen tek kişilik dev kadro...Oa ciddi mi bunlar be Aslıhan'ın oyunculuğu mükemmel 🥰🥺
Reytinler tavan yapacak.Komediden dramaya döndü56. BÖLÜM FRAGMANI
Umarım yükselir reytingleri.Reytinler tavan yapacak.Komediden dramaya döndü
İnşallah tek komedi dram türündeki dizi.Hem güldüren hemde ağlatan .İnşallah seneyede devam ederUmarım yükselir reytingleri.
Bölüm başlayınca bana haber et her an unutabilirimAslıhan Güner'i bol bol öveceğimiz, abartacağımız bölüm başlıyor.
Reklama girecek şimdi büyük ihtimalle, reklam bitmeden etiket atarım.Başlayınca bölüm bana haber et her an unutabilirim