Şöyle haftada bir ıslak mendille temizliyorumArkadaşlar Merhaba;
Hepinizin telefonu olduğu için; fikriniz olacaktır?
Emzik gibi taşıdığımız telefonlarımızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Teşekkürler.
**Bir konu yada anket olmadığı için görsel kullanmadım.
Cicim; dış temizliği yaw.Uygulamayla temizliyorum ben genelde
Cicim; dış temizliği yaw.
Sesli güldüm...hömkürdüm Allah ömür versin sana Ersincim.Yaptığım tek temizlik kameraların olduğu yeri işaret parmağımla silmek.
Yahhh...eskiden öyle yapıyorduk da şimdi malum düzende ..kolanya ile silen var..dezenfektan ile silen var..sabunlu bezle silen var...Ersin gibi yapanda var.Şöyle haftada bir ıslak mendille temizliyorum
Islak mendilden fazlası telefonu bozar ya Bütün bakterileri öldüren izopropil alkol bazlı mendiller var, çok pimpirikli insan olsam en fazla onunla yaparımYahhh...eskiden öyle yapıyorduk da şimdi malum düzende ..kolanya ile silen var..dezenfektan ile silen var..sabunlu bezle silen var...Ersin gibi yapanda var.
Kılıfın kapatamadığı tek yer... Orayı da kapatsa bir ömür boyu ellemem...Sesli güldüm...hömkürdüm Allah ömür versin sana Ersincim.
Yahhh...eskiden öyle yapıyorduk da şimdi malum düzende ..kolanya ile silen var..dezenfektan ile silen var..sabunlu bezle silen var...Ersin gibi yapanda var.
Olm sen çok yaşa emi..arada sil olm...Kılıfın kapatamadığı tek yer... Orayı da kapatsa bir ömür boyu ellemem...
aslında kulaklık değiştirdiğim doğru benimde... ama sürekli süreklide zor oluyor yaw, dur bakalım zaten daha yeni bloot kulaklığı aldıkİki Ayda bir kulaklık ve kılıf değiştiriyorum, bir süre sonra kullanamıyorum. Hem hijyen hemde farklılık iyi geliyor.
Telefon yüzde 90 evde kaldığı için o kadar aşırı bir önlem almıyorum aslında Tek aldığım önlem, dışarı çıktığımda eğer paraya ya da bankamatik tuşuna ya da benzer bir şeye dokunmak zorunda kaldıysam, eve dönene dek cebimden çıkarmıyorum telefonu. Eğer mecbur kaldıysam da o halde eczanelerde satılan saf alkollü sprey ve gözlük beziyle dezenfekte.Ahhhh garibim lg4 ü kolanya ile duş aldırıp sonra bornozonu giydirip kurumaya bırakıyordum.
sonra işte şarjı 90 iken şarj et beni deyip kapanmaya başlamıştı
------
Ama @Tolstoyevski nin günlük olarak domestos altında beklettiğini öğrendim
@Dosi
Şeffaf kılıfa koyTelefon yüzde 90 evde kaldığı için o kadar aşırı bir önlem almıyorum aslında Tek aldığım önlem, dışarı çıktığımda eğer paraya ya da bankamatik tuşuna ya da benzer bir şeye dokunmak zorunda kaldıysam, eve dönene dek cebimden çıkarmıyorum telefonu. Eğer mecbur kaldıysam da o halde eczanelerde satılan saf alkollü sprey ve gözlük beziyle dezenfekte.
Evde kaldığım zamanlar ise göz görmeyince gönül katlanırmış misali başımın ucunda yastıkta uyuyakalıyoruz birlikte, devir mikroba bağışıklık devri sonuçta.
Bende AirPods aldığımdan beri daha az değiştiriyorum. Eskiden ayda bir mutlaka değişitirirdim. Kulaklık koleksiyonum var hatta.Olm sen çok yaşa emi..arada sil olm...
aslında kulaklık değiştirdiğim doğru benimde... ama sürekli süreklide zor oluyor yaw, dur bakalım zaten daha yeni bloot kulaklığı aldık
Kılıf var zaten ama kılıfı hiç çıkarmadığım için o da telefonun bir parçası haline geldi.Şeffaf kılıfa koy
gerçekten bir öncekini kolanya ile siliyordum hergün. birde ben bankadan geliyorum. ama sonra acısı çıktı telefondan alkolün.Kılıf var zaten ama kılıfı hiç çıkarmadığım için o da telefonun bir parçası haline geldi.
Temizlik bahane...gerçekten bir öncekini kolanya ile siliyordum hergün. birde ben bankadan geliyorum. ama sonra acısı çıktı telefondan alkolün.
alkolik oldu