Erkan Petekkaya 'Doğduğun Ev Kaderindir'e Konuk Oluyor! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
dogdugun_ev_kaderindire_konuk_oluyor_h10457_90412.jpg

Erkan Petekkaya 'Doğduğun Ev Kaderindir'e konuk oluyor!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün yer aldığı dizinin gelecek hafta yayınlancak olan yeni bölümüne Erkan Petekkaya konuk oluyor.

Petekkaya dizide 'Kırmızı Oda'da canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

'Doğduğun Ev Kaderindir' yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de TV8'de!

• İlginç
Reactions: Özgür and Aserat
Ay yok artık yani Doktor Hanım'ı anlarım da Sadi ne mana. 😱 Gerçi karakter o kadar sevildi ki OGM etinden sütünden iyice faydalanacak gibi. Hatta Kral Kaybederse dizi olduğunda başrole Erkan Petekkaya gelirse de hiç şaşırmam. :A

Bence olur. Oradan hop Camdaki Kız'a ve sonra da artık OGM'nin yapacağı ilk dizinin kadrosunda. :A
Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız konusunda emin değilim, ama son dediğin o kadar doğru ki. :A OGM'nin bundan sonra yapacağı ilk dizinin başrolü olur kesin. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız konusunda emin değilim, ama son dediğin o kadar doğru ki. :A OGM'nin bundan sonra yapacağı ilk dizinin başrolü olur kesin. :F
Camdaki Kız nasıl olacak tam bilmiyorum da Masumlar Apartmanı'na bence de konuk etmezler. :A Başrollük kadar düşünemedim ama olur mu olur valla. :F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
En son atv'ydi dizisi tutmadı.Eskiden hep başrollerdeydi.Yaşlanınca konuk oyuncu durumuna düştü.Aynı Hande Ataizi hiç başrol oynamıyor.
Paramparça'dan sonra oynadığı Kayıt Dışı, Vurgun, Gel Dese Aşk tutmadı. Konuk olduğu Kırmızı Oda'da bile erken final yapan dizilerinden daha çok yer aldı. :F

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dila Hanım, Paramparça dizilerinden sonra böyle erken final yapan işlerde yer alması üzücü.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
OGM de iyice şeyini çıkardı. :A Bu gidişle Kırmızı Oda'daki herkesin etinden sütünden faydalanacak. :A

Camdaki Kız nasıl olacak tam bilmiyorum da Masumlar Apartmanı'na bence de konuk etmezler. :A Başrollük kadar düşünemedim ama olur mu olur valla. :F
Bkz. Burcu Biricik-Feyyaz Şerifoğlu. :A OGM bence bu saatten sonra kolay kolay bırakmaz kendisini, başrol de yapar. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Paramparça'dan sonra oynadığı Kayıt Dışı, Vurgun, Gel Dese Aşk tutmadı. Konuk olduğu Kırmızı Oda'da bile erken final yapan dizilerinden daha çok yer aldı. :F

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dila Hanım, Paramparça dizilerinden sonra böyle erken final yapan işlerde yer alması üzücü.
Kırmızı Oda'da kaç bölüm oynadı?Aynalı Tahir sonradan başrole geçti dizide .Aşkına Eşkiya ,Serseride vardı.2'si zaten FOX dizisi ÖBGZ, Paramparça 3 sezon sürdü.

OGM de iyice şeyini çıkardı. :A Bu gidişle Kırmızı Oda'daki herkesin etinden sütünden faydalanacak. :A
Sezona iddialı giriş yapmak isterler Doktor Hanım konuk olur, DEK'in reytingleri düşer Kırmızı Oda'nın en çok ilgi çeken karakterini alırlar. Kardeş dizi dedik vakumcu çıktı. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961