Beşiktaş 3 - 2 Başakşehir | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Yarı Final Maçı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
604f833aae298bb60c6e8b86.jpg

Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu Yarı Final mücadelesinde Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada 90 dakika sonucu beraberlik durumu bozulmaması durumunda uzatmalara gidilecek.

Saat 20.45'te A Spor ekranında başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

kazanan sen oldun :A BJK enerjimden yararlanamayacak gibi :A
bu macta yorulup FB'ye yenilsin bari :A
Fener maçını düşünmeden neredeyse ilk 11 kadrosuyla çıkmış adamlar birkaç isim hariç, bu kötü oldu. :A Gerçi yok daha iyi oldu neden kötü olsun ki, derbi günü hiç olmadığı kadar Fener'li olacağız ama beraberlikle bitmesini dileyeceğiz pazar günü. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Fener maçını düşünmeden neredeyse ilk 11 kadrosuyla çıkmış adamlar birkaç isim hariç, bu kötü oldu. :A Gerçi yok daha iyi oldu neden kötü olsun ki, derbi günü hiç olmadığı kadar Fener'li olacağız ama beraberlikle bitmesini dileyeceğiz pazar günü. :A
bu aralar futbola olan hevesim gitmis gibi. Kicktippi etkilemese bari :A

bu hafta farki acmayi planliyorum :A (geriye düstü)
İlk defa farkı açmaktan bahsettin 😱 Genelde şöyle mahvoldum, böyle küme düşmek üzereydim totemini uygulardın, bakalım nasıl etki edecek göreceğiz artık. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kicktipp'de BJK-GS gibiyiz şu an, puan kaybını bekliyorum pusuda sürekli. :A

bu hafta farki acmayi planliyorum :A (geriye düstü)

İlk defa farkı açmaktan bahsettin 😱 Genelde şöyle mahvoldum, böyle küme düşmek üzereydim totemini uygulardın, bakalım nasıl etki edecek göreceğiz artık. :A

olur mu be, kicktippte yazip durdum ve 5 puan ile sonuclandi :A

Bu hafta yine 10 üzeri puan alırsan biz:

EwndixsWQAQ0FXA
10 puanlık farkı 6'ya düşürmüşsün. :A

Şenol, milli takımda bu Mert'i oynatırsa Uğurcan'ın yerinde olsam Şenol gidene kadar sakatım derim bahane uydururum milli takıma gitmem.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz