16 Kasım 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 1 11.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çakallarla Dans - T.S. (Kanal D)

• Aşk Geliyorum Demez - T.S. (Show)

• Pembe Panter 2 - Y.S. (Star)

• Çalgı Çengi - T.S. (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl açık ara zirvede.

Kuzey Güney takipte fakat ilk bölümlerindeki performansından uzaklaşmaya başladı.

Çocuklar Duymasın iyi direniyor güçlü rakipleri karşısında.

Tövbeler Tövbesi olmuyor, dizi düşük oranlarla yarışta gerilerde kalıyor.

Kanal D'de yayınlanan Çakallarla Dans filmi iyi performans gösterdi...

Son düzenleme:
Birsey izlemeye firsatim olmadi, yoksa Kuzey Güney ve Muhtesem Yüzyil'i izlerdim.

Kuzey Güney'i izledim :) Dizinin senaryosu bozuldu bu aralar zaten reytinglerde düşmüş :D

Muhteşem Yüzyıl İzledim ab inanılmaz artıs var 19 almıs öyle bir geçer zamanki geçior her hafta

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]CSI: NY[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]2:19:57[/TD]
[TD]0:40:01[/TD]
[TD]0,71%[/TD]
[TD]16,50%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gece baslamıs yabancı dizi 16.50 share

Son düzenleme:
Muhtemelen bu gece Fatmagül'ün Suçu Ne de geçer A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi :) Geçen sezon bir kere bile geçmesine izin vermemişti Öyle Bir Geçer Zaman Ki :)

Dün Güzeldi Bebegin Ölecegini anlamıstım zaten İsabella Fortuna Haftaya kaçıyor galba evet Öyle bir geçer zamanki düsüste ama liderligi birakmaz salı günü

TOTAL'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki açık ara lider...

3-4 reyting fark var hala aralarında :)

Share bakımından da önde Öyle Bir Geçer Zaman Ki.

Geçen seneye göre düşüş çok var tabii ama hala tamamıyla geçilmiş, diyemeyiz bence.

En azından Muhteşem Yüzyıl gibi ecdadımızı dünyaya yanlış tanıtıp kemiklerini sızlatmıyor Öyle Bir Geçer Zaman Ki 😉

Son düzenleme:

Niye herkes Muhteşem Yüzyıl'ı öne çıkartma çabasında anlamıyorum TOTAL'de 3-4 reyting fark var hala aralarında :)

Share bakımından da önde Öyle Bir Geçer Zaman Ki.

Geçen seneye göre düşüş çok var tabii ama hala tamamıyla geçilmiş, batmış, diyemeyiz bence.

En azından Muhteşem Yüzyıl gibi ecdadımızı dünyaya yanlış tanıtıp kemiklerini sızlatmıyor Öyle Bir Geçer Zaman Ki 😉

Niye herkes Muhteşem Yüzyıl'ı öne çıkartma çabasında anlamıyorum TOTAL'de 3-4 reyting fark var hala aralarında :smile:

En azından Muhteşem Yüzyıl gibi ecdadımızı dünyaya yanlış tanıtıp kemiklerini sızlatmıyor Öyle Bir Geçer Zaman Ki :wink:

Burdada Kotu Amaç Var
Yorumun'da Diziyi İzlemeden Yorum Yapmayınız tamem Gerçekçi yapilmis Ve Tarihte Olan Olaylanlardan Esinlenmip Yapılmıs Bir Dizi Ayrıca Ab 19 Reytingle Açık Ara Fark Atmıs Totalde 3-4 Reyting Bahsetmemizin Sebebi Gecen donem 19 falan aliyordu artık eski tat eski heycan olmadigi için düstü muhtesem yüzyılın Geçmesi seni Niye Kızdırıyor Kardesim Gördügümüzü Söylüyoruz Geçen seneye göre gözle görülür bir düşüş var Öyle Bir Geçer Zamanki De Muhteşem Yüzyıl Gözle Görülür Bir Artıs Var.

Burdada Kotu Amaç Var
Yorumun'da Diziyi İzlemeden Yorum Yapmayınız tamem Gerçekçi yapilmis Ve Tarihte Olan Olaylanlardan Esinlenmip Yapılmıs Bir Dizi Ayrıca Ab 19 Reytingle Açık Ara Fark Atmıs Totalde 3-4 Reyting Bahsetmemizin Sebebi Gecen donem 19 falan aliyordu artık eski tat eski heycan olmadigi için düstü muhtesem yüzyılın Geçmesi seni Niye Kızdırıyor Kardesim Gördügümüzü Söylüyoruz Geçen seneye göre gözle görülür bir düşüş var Öyle Bir Geçer Zamanki De Muhteşem Yüzyıl Gözle Görülür Bir Artıs Var.

Tamam reytingde diyelim ezdi geçti.

Sen tarihi ne biliyorsun da konuşuyorsun kendince?

Abdestsiz yere basmayan, ömrünün büyük bir kısmını at sırtında geçiren Kanuni'nin saçma sapan tanıtılıyor, tarihteki olaylardan esinlenilseydi dizinin 2 saatlik kısmının 1,5 saati savaş sahneleri ile geçerdi şimdi Hürrem'i de yanlış tanıttılar. Açık saçık herkes. Sen ne tarihi biliyorsun da konuşuyorsun?

Son düzenleme:
Tamam reytingde diyelim ezdi geçti.

Sen tarihi ne biliyorsun da konuşuyorsun kendince?

Abdestsiz yere basmayan, ömrünün büyük bir kısmını at sırtında geçiren Kanuni'nin saçma sapan tanıtılıyor, tarihteki olaylardan esinlenilseydi dizinin 2 saatlik kısmının 1,5 saati savaş sahneleri ile geçerdi şimdi Hürrem'i de yanlış tanıttılar. Açık saçık herkes. Sen ne tarihi biliyorsun da konuşuyorsun?

Benim Lisede Tarih Dersim 5 Di Kardesim Tarihi Ne Kadar Bildigimi Sana Sorcak Halim Yok Tammen Dogru Tanıtılmıs Sırf Tepki geldi diye Valide Sultan Dekolteyi Kaldırmıstır Tamemen Dogru Anlatiliyor Zaten Osmanlı Hürrem Kanuni Askıyla Zayıflıyor Burda Muhaç savasi bölümünü izlemedin Galba 500 Bin Dolar Harcandi bir bölüm için savas sahneli bölümlerde oluyor Yüzde Yüz Dogru İlerliyor Konu

Benim Lisede Tarih Dersim 5 Di Kardesim Tarihi Ne Kadar Bildigimi Sana Sorcak Halim Yok Tammen Dogru Tanıtılmıs Sırf Tepki geldi diye Valide Sultan Dekolteyi Kaldırmıstır Tamemen Dogru Anlatiliyor Zaten Osmanlı Hürrem Kanuni Askıyla Zayıflıyor Burda Muhaç savasi bölümünü izlemedin Galba 500 Bin Dolar Harcandi bir bölüm için savas sahneli bölümlerde oluyor Yüzde Yüz Dogru İlerliyor Konu

haremdeki kadınların göğüsleri bal kabağı gibi ortada Valide Sultan'ınki de bilmem kaç bölüm sonra kapatıldı, Kanuni her bölüm biriyle oluyor bu mu doğru tarih

Bre senin gibilerin gözünü boyamak için 1-2 savaş sahnesi koyuyorlar harem bir okuldu bre Kanuni önüne gelenle olmazdı

Dünyaya Kanuni'nin özel hayatını yalan yanlış tanıtmak yerine kişiliğini anlatmamız lazım

Dedelerin İslam için savaştı senin 3 kıtaya yayıldı sen ne için savaşıyorsun

Son düzenleme:
Bre cahil haremdeki kadınların göğüsleri bal kabağı gibi ortada Valide Sultan'ınki de bilmem kaç bölüm sonra kapatıldı, Kanuni her bölüm biriyle oluyor bu mu doğru tarih

Bre aptal senin gibilerin gözünü boyamak için 1-2 savaş sahnesi koyuyorlar harem bir okuldu bre aptal Kanuni önüne gelenle olmazdı gerizekalı

Dünyaya Kanuni'nin özel hayatını yalan yanlış tanıtmak yerine kişiliğini anlatmamız lazım bre aptal

Dedelerin İslam için savaştı senin 3 kıtaya yayıldı sen ne için savaşıyorsun bre aptal

Kimle Oldu Söylermisin Bana İsimlerini Yaz ? İzabella Fortunamı ? Ayrica Sen Nasil Hakaret Edersin bana Dizi İçin Admin Pm Aticam..!

Bre aptal ecdadının kemikleri sızlıyor, tarihimizi ayakları altına alıyorlar Kanuni'nin kişiliğini yanlış tanıtıyorlar. Kanuni ikide bir biriyle birlikte oluyor, sizin gibi gerizekalıların da gözlerini boyamak için 2-3 savaş sahnesi koyup bitti, diyorlar abdestsiz yere basmayan adamı ne hale getirdiler bre insafsız

At admine PM at senden mi korkacağım bre cahil aptal

Salak diziler izleyeceğine biraz ecdadına saygı göster bre aptal gerzeği

frank-woods-83486.gif

sen sadece bilmedigin için öyle salliyorsun dizi dogru düzgün ilerliyor öylece yazmısın dizi hiçbir atlama veya hızlı ilerleme yok tamamen dogru ilerliyor malesef hazmedemiyorsun dogruları anlamakta güclük çekiyorsun ... Provaganda yapıyorsun zaten pm attım gerigi yapilmasi için.

Arkadaslar bir dizi icin birbirinizi kirmaniza gerek yok.

Frank Woods a su konuda katiliyorum. Muhtesem Yüzyil kesinlikle dogrulari anlatmiyor bunu saten Türkiye deki Tarihcilerin yüzde 90 i da söyledi.

Esra Erol'un aldigi oranlar mükkemel..

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:37:30[/TD]
[TD]1:06:27[/TD]
[TD]4,35%[/TD]
[TD]15,10%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]