Oo dosi kanka sende mi izliyorsun teşkilatıMükemmel bir bölümdü. Baştan sona tempo hiç düşmedi. Bugün canlı izledim. Tanıtımda çok iyi.
Oo dosi kanka sende mi izliyorsun teşkilatıMükemmel bir bölümdü. Baştan sona tempo hiç düşmedi. Bugün canlı izledim. Tanıtımda çok iyi.
Ben internetten izleyeceğim İnşAllah günü çok tersMükemmel bir bölümdü. Baştan sona tempo hiç düşmedi. Bugün canlı izledim. Tanıtımda çok iyi.
İlk bölümü istemeye istemeyen izledim. Maalesef beğendim ve bu bölüm mükemmeldi umarım her hafta böyle güzel olmaz yoksa bırakamamOo dosi kanka sende mi izliyorsun teşkilatı
Bırakma işte ne güzel 🤣 sen öğretmen misin pedagog mu anlayamadim 🤔🤔İlk bölümü istemeye istemeyen izledim. Maalesef beğendim ve bu bölüm mükemmeldi umarım her hafta böyle güzel olmaz yoksa bırakamam
Pedagog demek öğretmendir zaten bizde pdagog eğitimi verildi üniversitede. Psikoloji falan hep okudukBırakma işte ne güzel 🤣 sen öğretmen misin pedagog mu anlayamadim 🤔🤔
Çok amaçlı öğretmen diyelim ozaman biz sanaPedagog demek öğretmendir zaten bizde pdagog eğitimi verildi üniversitede. Psikoloji falan hep okuduk