Emre Ozansoy
Moderatör
Süreç Film dizileri de tekrara düştü yani.Yeni Gelin dizisinde de aynı sahneye şahit olmuştu Halil İbo. Tahmin etmiştim izlemeden önce umarım yarın AB'si yüksek gelir.
Süreç Film dizileri de tekrara düştü yani.Yeni Gelin dizisinde de aynı sahneye şahit olmuştu Halil İbo. Tahmin etmiştim izlemeden önce umarım yarın AB'si yüksek gelir.
Sen Sağ Ben Selamet filminde bile vardı benzer sahneSüreç Film dizileri de tekrara düştü yani.
O filmi hiç izleyemedim ya.Sen Sağ Ben Selamet filminde bile vardı benzer sahne
Tekrar değil de o diziyi filmi anmak için yapıyolardır belki benimki de bir umutSüreç Film dizileri de tekrara düştü yani.
Olabilir.Tekrar değil de o diziyi filmi anmak için yapıyolardır belki benimki de bir umut
Güldürüyo yani güzel fena değilO filmi hiç izleyemedim ya.
Umarım bitmez bu dizi cidden güldürüyorOlabilir.
Fotoğraf konseptleri harika.Güldürüyo yani güzel fena değil
------
Umarım bitmez bu dizi cidden güldürüyor
Aynen ya.@Emre Ozansoy son sahne de hep deliriyo sefer yawww kesin kuzeye olacakları anlatmaya çalışıo
Yıldız açtı şom ağzınıAynen ya.
Evet ya.Yıldız açtı şom ağzını
Ucuza kaçsın diye yapmışlardır durumları yetmez (!)Evet ya.
Bu arada insan biraz daha gerçekçi efekt yapar.
Sihirli Annem gibi bir şey yapacaklardı yani.Ucuza kaçsın diye yapmışlardır durumları yetmez (!)
SefNah'ın olduğu her sahne süper komedyenler tam yaaFotoğraf konseptleri harika.
Aynen.SefNah'ın olduğu her sahne süper komedyenler tam yaa
İstanbul'a gidiyorum demişti galiba, tam hatırlamıyorum.Nasıl ben bilmiyom da
Pembe ve Toktor'a üzüldüm ya keşke kalsaydı cidden aniden çıkan veya çıkarılan karakterler çok saçmaaİstanbul'a gidiyorum demişti galiba, tam hatırlamıyorum.
Aniden çıkan Pembe, Doktor falan.