Kayserispor 0-3 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu - 30.Hafta Maçı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
kayseri_gs.jpg

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 30.Hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kayserspor'a konuk oluyor.

Saat 19.00'da BeIN Sports HD1'de başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Tebrikler @Tolstoyevski :A benim için 5 dakika beklettin ve normalde de senin olacaktı zaten :A eve yeni geldim malum ve böyle durumlarda kapamıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Tebrikler @Tolstoyevski :A benim için 5 dakika beklettin ve normalde de senin olacaktı zaten :A eve yeni geldim malum ve böyle durumlarda kapamıyorum :A
Telaş ve adrenalin olunca daha keyifli oluyor ama böylesi daha iyi oldu o yüzden. :A Umarım konu kapma sinerjim akşam güzel bir galibiyetle taçlanır, hayırlısı bakalım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
EwXgaUvW8AUjPwk

Bu nasıl 11 ulan 😱 😱 Akbaba'nın ne işi var!! Çıldıracağım valla :A :A :A

Onyekuru, Kerem, Feghouli, hatta Babel ve Arda dururken Akbaba ne, Akbaba kim? Adam üzerimize Akbaba gibi çöktü...

Falcao ve Mostafa ile 2'li forvet olayı bakalım bu dönemde işe yarayacak mı? Falcao ve Mostafa'ya rağmen, kadroda Akbaba'nın olması maça 2-0 yenik başlamamız anlamına geliyor... Bugün tamamen ligden kopacağız anlaşılan

Deplasmanda oldukça ofansif kadro ile çıkıyor Galatasaray. 2 haftalık puan kayıpları bu maç ile sona erer zaten. Maçın oynanması bile hata. Muhammed 2 tane, Falcao da hat-trick yaparak Galatasaray deplasmanda 0-5 kazanır.

EwXgaUvW8AUjPwk

Bu nasıl 11 ulan 😱 😱 Akbaba'nın ne işi var!! Çıldıracağım valla :A :A :A

Onyekuru, Kerem, Feghouli, hatta Babel ve Arda dururken Akbaba ne, Akbaba kim? Adam üzerimize Akbaba gibi çöktü...

Falcao ve Mostafa ile 2'li forvet olayı bakalım bu dönemde işe yarayacak mı? Falcao ve Mostafa'ya rağmen, kadroda Akbaba'nın olması maça 2-0 yenik başlamamız anlamına geliyor... Bugün tamamen ligden kopacağız anlaşılan
Senin attığın fotoların iye çoğu bende Ewxgklgksj6DHd diye gözüküyor tek bende mi öyle acaba :A

Falcao, aynen devam... İkinci 45 dakika oynanmadan önce @bazinga gelip malum görseli paylaşmazsa, kazanma ihtimalimiz halen bulunuyor. :A