Volkan Konak'ın Programı Star TV'de Yayınlanacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1615475644121.png

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın yeni programının kanalı netleşti!

Daha önce yaptığı programlarla adından söz ettiren Volkan Konak, kısa süre sonra ekranlara döneceğini açıklamıştı. Sevilen şarkıcının programı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Programın yapımcılığını ise Poll Production (Polat Yağcı) üstlenecek.

'Volkan Konak' yeni programıyla yakında Star TV'de!

Ramazan'da başlar herhalde ama sezon sonunu bekleseler iyi olacak. Hafta içi tutmaz hafta sonu iki gün de dolu.

Umarım acele etmezler. Şarkılar Bizi Söyler'de hemen hemen gördük hafta içine koymanın çok mantıksız olduğunu. Bu tarz programlar için en mantıklı gün cumartesi ama orada da İbo Show var işte. Neyin ne olacağını anlamak açısından yeni sezon en mantıklısı.

Abi Show TV olmalıydı ya. Volkan Konak oraya yakışıyordu.

Kanal cesur bir hamle yapıp pazara koymalı. :D Hafta sonu komple eğlence olur.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Bu hafta ömrü belli olur. Sedef Avcı'da ufak bir yükselme getirmezse sezon sonunu göreceklerini pek sanmıyorum.
Sedef Avcı ünlü bir Hollywood starı falan da haberimiz mi yok. Yani tek başına reyting yükseltecek biri değil ki hiçbir konuk bu dizinin reytingini tek başına yükseltemez. Yoksa Burçin Terzioğlu'nun bölümü 3 küsür, Aslı İnandık'inki de 6 küsür almazdı. :A Sen istemesen bile Star'ın rezalet durumu ve hala kanalın AB'de en çok izlenen dizisi olması nedeniyle sezon sonunu görecek boşa ümitleme. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Sedef Avcı ünlü bir Hollywood starı falan da haberimiz mi yok. Yani tek başına reyting yükseltecek biri değil ki hiçbir konuk bu dizinin reytingini tek başına yükseltemez. Yoksa Burçin Terzioğlu'nun bölümü 3 küsür, Aslı İnandık'inki de 6 küsür almazdı. :A Sen istemesen bile Star'ın rezalet durumu ve hala kanalın AB'de en çok izlenen dizisi olması nedeniyle sezon sonunu görecek boşa ümitleme. :A
Önceki haftalara oranlar internette daha fazla reklamı yapılıyor. Bu kadar reklama biraz kıpırdanma olmalı.

Ayrıca Burçin ve Aslı örneklerin çok saçma olmuş. Birisi Salı diğeri Pazar günü yayınlandı. :D

Kanal tüm kategorilerde 3 ve altına düşerse ne kadar devam ettirir bilemiyorum. :D