Ben sevmedimEvet. Sevdiğim türden bir dizi.![]()
Ben sevmedimEvet. Sevdiğim türden bir dizi.![]()
kefareti bırakıyormusun![]()
Bravo sana.Ben takip ettiğim diziden bu kadar kolay vazgeçemezdim.👏Evet, sıktı o zaten.Heyecanı kalmadı pek.
Bende kolay vazgeçmem, ama bu sezon ikinci olacak bu.Bravo sana.Ben takip ettiğim diziden bu kadar kolay vazgeçemezdim.👏
Yok canım ben almayayım.Bende kolay vazgeçmem, ama bu sezon ikinci olacak bu.
Yarın seni de bekleriz.![]()
Mucize Doktor.Yok canım ben almayayım.Bıraktığın ilk dizi hangisi?
Vuslat'ın geldiği bölüm yada ondan sonra ki bölüm. Akrep izlemeye başladım.Kaçıncı bölümde bıraktın?![]()
İyi bari bende ikinci sezon başları falan sandım.Az daha bir şok daha yaşacaktım.Vuslat'ın geldiği bölüm yada ondan sonra ki bölüm. Akrep izlemeye başladım.![]()
Sen Akrep'e o kadar geç mi başladın be? 😱Vuslat'ın geldiği bölüm yada ondan sonra ki bölüm. Akrep izlemeye başladım.![]()
Yok yok, sezon başında izledim.İyi bari bende ikinci sezon başları falan sandım.Az daha bir şok daha yaşacaktım.![]()
Yok be, Perşembe'ye geçince.Sen Akrep'e o kadar geç mi başladın be? 😱
Huuh, bi şaşırmıştım.Yok yok, sezon başında izledim.
Yok be, Perşembe'ye geçince.![]()
Bende bir an şaşırdım.Huuh, bi şaşırmıştım.![]()
Yazarken hiç düşünmeden yazdığımdan oldu.Bende bir an şaşırdım.![]()
@Emre Ozansoy da düşünmeden yazmış olmalı ki o bile hayret etti.Yazarken hiç düşünmeden yazdığımdan oldu.![]()
Kafalar karışık.@Emre Ozansoy da düşünmeden yazmış olmalı ki o bile hayret etti.![]()
Arttırıyorum kafamız hayrolsun.Kafalar karışık.![]()
Bravo sana.Ben takip ettiğim diziden bu kadar kolay vazgeçemezdim.👏
Masumiyet için de Sadakatsiz'i internete bırakacağım gibi bu arada.@Emre Ozansoy da düşünmeden yazmış olmalı ki o bile hayret etti.![]()
Kızmak ayrı bir şey benimde kızdığım noktalar oluyor ama mevzu bırakıp bırakamamak. 😉Bende kolay bırakamıyorum ya SÇK kızıyorum bırakamıyorum![]()