Görmedim, bakıyorum hemen.@slhttnmtl bahar 'ı sormuştum.
Görmedim, bakıyorum hemen.@slhttnmtl bahar 'ı sormuştum.
Dur bak unuttum ama son sahne biterken bir şey demişti.Ne demişti?
Cavidan artık siz de yeniden evlenirsiniz gibi bir şey demişti, Bahar da yok istemez gibi bir şey.Ne demişti?
@slhttnmtl ortağın yanıtladı.Cavidan artık siz de yeniden evlenirsiniz gibi bir şey demişti, Bahar da yok istemez gibi bir şey.![]()
Hah işte buydu.Cavidan: Darısı başına diyelim mi?
Bahar: Yok Allah yazdıysa bozsun diyelim.
Sanırım @slhttnmtl bundan bahsetmişti @12.Adam![]()
Sana edecek iltifat bulamıyorum.Cavidan: Darısı başına diyelim mi?
Bahar: Yok Allah yazdıysa bozsun diyelim.
Sanırım @slhttnmtl bundan bahsetmişti @12.Adam![]()
Sağ olsun valla. Ben biraz bunadım da.@slhttnmtl ortağın yanıtladı.![]()
Bunadım ı az daha bunaldım diye okuyordum.Sağ olsun valla. Ben biraz bunadım da.![]()
Olur öyle. Bu konuda rahatça empati kurabiliyorum.Bunadım ı az daha bunaldım diye okuyordum.![]()
Mükemmelsin.Kendinle dalga geçebiliyorsan benim gibi kimse senle kolay kola ta..... geçemez.Olur öyle. Bu konuda rahatça empati kurabiliyorum.![]()
Aynen valla. Hem öbür türlü ne o öyle sıkıcı sıkıcı.Mükemmelsin.Kendinle dalga geçebiliyorsan benim gibi kimse senle kolay kola ta..... geçemez.![]()
Tövbestağfurullah, bölüm heyecanlı değildi tamam da gayet de iyi gidiyor. Masumiyet'in geçmesini asla istemem ki Masumiyet o kadar fırlayamaz.
yok hedef yarın en az 5.80 abc 1 de inş amin.Tövbestağfurullah, bölüm heyecanlı değildi tamam da gayet de iyi gidiyor. Masumiyet'in geçmesini asla istemem ki Masumiyet o kadar fırlayamaz.
Ha inşallah onu alır tabiki.yok hedef yarın en az 5.80 abc 1 de inş amin.![]()
Olsun da düzgün dursun.Ali olunca laf ediyoruz ama olmayınca da olmuyor ya.![]()
Olsun da düzgün dursun.Ali olunca laf ediyoruz ama olmayınca da olmuyor ya.![]()