cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
fanlar çok istiyor, ender çok yalnız kaldı diyorlar. yapımcı bakalım ne yapacak?Sanmam ama umarım gelir.
fanlar çok istiyor, ender çok yalnız kaldı diyorlar. yapımcı bakalım ne yapacak?Sanmam ama umarım gelir.
Fanlar istiyor istemesine de bu kadar köklü değişiklikten sonra Kaya'yı uydurabilecekler mi onu merak ediyorum. Ha dizinin akışına uydurabileceklerini düşünüyorlarsa getirirler.fanlar çok istiyor, ender çok yalnız kaldı diyorlar. yapımcı bakalım ne yapacak?
Aynen valla, bu bölümü her ne kadar izleyemesemde mükemmel olduğuna eminim çünkü tüm bölümler öyle.@12.Adam bizde seni Yasak Elma'ya bekleriz. @slhttnmtl
Spoiler verirdim ama neyse...Aynen valla, bu bölümü her ne kadar izleyemesemde mükemmel olduğuna eminim çünkü tüm bölümler öyle.
#YasakElma Ölen kişi Cansu'dur inşallah çünkü çok kötü biri. Ama o değil sanırım! Zehra halen çok saf artık akıllan ya da 5. Sezon'da akıllan bari! Ender neler yapacak bakalım? Hasan Ali onunla iş birliği yaptı. Sonunda Ender sahalara geri dönüyor, müthiş olacak! Ender'e acilen bir eş gelmeli. Kaya da geri gelse olur. Süper olabilir hatta! Yıldız, Çağatay ile olmaz inşallah gerçeği öğrenince. Şahika çok güldürdü bu bölüm, efsanesin ya! Mert'ten kurtulduk sonunda. Bölüm yine çok iyiydi. Yarın ABC1'de en az 8.65 reyting alırız.
------
Kaya'dan çok bahsediliyor dizide her an geri gelebilirmiş. @slhttnmtl @Angelica @EmreCan
Spoi almayı hiç sevmem, ondan hiç mi hiç gerek yok.Spoiler verirdim ama neyse...
Bende spoiler almayı severim, ama vermeyi sevmem.Spoi almayı hiç sevmem, ondan hiç mi hiç gerek yok.
Ve burada da tam tersinim.Bende spoiler almayı severim, ama vermeyi sevmem.
Davet beni onore etti.Seni üzmem istemem ama konuya son derece fransızım.Sadece ilk sezonunda Alihan-Zeynep konusu bitene kadar izlemişliğim var.@12.Adam bizde seni Yasak Elma'ya bekleriz. @slhttnmtl
Ohoooo, o zaman epey epey epey bir yol kat etmen lazım.Davet beni onore etti.Seni üzmem istemem ama konuya son derece fransızım.Sadece ilk sezonunda Alihan-Zeynep konusu bitene kadar izlemişliğim var.
Alihan-Zeynep konusundan daha iyi konular var şimdi.Davet beni onore etti.Seni üzmem istemem ama konuya son derece fransızım.Sadece ilk sezonunda Alihan-Zeynep konusu bitene kadar izlemişliğim var.
İnanır mısın zerre isteğim yok.Ohoooo, o zaman epey epey epey bir yol kat etmen lazım.
Şöyle şeyler duyduktan sonra bende istemezdim hele diziyi önceden çok sevmediysen de.İnanır mısın zerre isteğim yok.
Nasıl şeyler?Şöyle şeyler duyduktan sonra bende istemezdim hele diziyi önceden çok sevmediysen de.
Daha epey epey epey yol kat etmen lazım demiştim ya.Nasıl şeyler?
Orası cepte, şöyle şeyler ne anlam ifade ediyor?Orada takılı kaldım.Daha epey epey epey yol kat etmen lazım demiştim ya.
Tamam işte şöyle şeyler derken kast ettiğim oydu. Eğer yerine oturmamışsa o benim hatam.Orası cepte, şöyle şeyler ne anlam ifade ediyor?Orada takılı kaldım.
Kast ettiğin neydi?Kafam hayrolsun oldu.Wallahi anlamıyorumTamam işte şöyle şeyler derken kast ettiğim oydu. Eğer yerine oturmamışsa o benim hatam.