Bu da soru mu?Beyaz futbol rok varken, bişar da kimmiş?Beyaz Futbol mu Var Odası mı?
Bu da soru mu?Beyaz futbol rok varken, bişar da kimmiş?Beyaz Futbol mu Var Odası mı?
Bişar, Rok'un yokluğunda Rok'un yerini doldurmak için oluşturulan çakma Rok. Çok belli etmişlerdi büyük tepki vardı. Allahtan reis döndü.Bu da soru mu?Beyaz futbol rok varken, bişar da kimmiş?
Çakması bile olmayı beceremedi sıfır bir adam.Bişar, Rok'un yokluğunda Rok'un yerini doldurmak için oluşturulan çakma Rok. Çok belli etmişlerdi büyük tepki vardı. Allahtan reis döndü.
Futbol konuşulunca olmaz ki o program zatenYasak Elma'nın reklam arasında denk geldim de, Beyaz Futbol yerine Beyaz Magazin desinler Söylemezsem Olmaz'a dönmüş program.
Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu'nun resmi ortasında. Masa da bağıra bağıra konuşan tipler.
Başka hangi günler var?@slhttnmtl @Emre Ozansoy müsaitseniz bekleriz efendim.
Bir gün izlemeyi çok istiyorum ama ne yazık ki Cuma'ya kadar izleyemeyeceğim.@slhttnmtl @Emre Ozansoy müsaitseniz bekleriz efendim.
Neden Cuma?Bir gün izlemeyi çok istiyorum ama ne yazık ki Cuma'ya kadar izleyemeyeceğim.
Evde değilim çünkü, normalde Perşembe döneceğim de kaçırmadan Akrep izlemem lazım büyük ihtimal de yorgun olacağım, Cumartesi de okul olmadığından başlayabileceğim tek gün Cuma.Neden Cuma?
Bu Hafta içi maçları olduğundan olabilir mi diye yayın akışı kontrol ettim.Sadece Pazar ve pazartesiBaşka hangi günler var?
Bugün bütün gün dışarıdaydım ve çok yoruldum. Kolumu kıpırdatacak halim kalmadı.
Pazar gecesi görüşürüz o zaman.Bu Hafta içi maçları olduğundan olabilir mi diye yayın akışı kontrol ettim.Sadece Pazar ve pazartesi
Nerdesin? Sende dailymotion dan geçmiş kayıtları seyredersin.Evde değilim çünkü, normalde Perşembe döneceğim de kaçırmadan Akrep izlemem lazım büyük ihtimal de yorgun olacağım, Cumartesi de okul olmadığından başlayabileceğim tek gün Cuma.
Ankara'dayım. Bak o olur valla.Nerdesin? Sende dailymotion dan geçmiş kayıtları seyredersin.
Özel değilse neden ankaradasın?Ankara'dayım. Bak o olur valla.
Özel bir durumum yok da özelden yazsam.Özel değilse neden ankaradasın?
Ok, Şahikacım.Özel bir durumum yok da özelden yazsam.