Şaşırmadım, izlememekte bir kez daha haklı çıktım.Maalesef olmuş bir şeyler.![]()
Şaşırmadım, izlememekte bir kez daha haklı çıktım.Maalesef olmuş bir şeyler.![]()
İç bayıcı Kefaret'i izle sen OKŞaşırmadım, izlememekte bir kez daha haklı çıktım.![]()
Bugün TV izlemedim be ödev yaptım sayfalarca.İç bayıcı Kefaret'i izle sen OK![]()
Sen de iç bayıcı Ekin Atalar senaryosu izledin büyük marifetmiş gibi.
Ne yapalım senaryo kötüyse bile ekibin kalanı o kadar güzel ki onların enayisi olduk.Sen de iç bayıcı Ekin Atalar senaryosu izledin büyük marifetmiş gibi.![]()
Ekibin iyi olması da bir yere kadar götürüyor maalesef.Ne yapalım senaryo kötüyse bile ekibin kalanı o kadar güzel ki onların enayisi olduk.![]()
Ah Ay Yapım ah dizinin günü yüzünden düşen reytingleri eski senarist ekibine mal edip bu kadını başa sardın ya gün yüzü göreme inş.ss Arkadaşlar İyidir gibi güzel bir işi de nasıl yazabilmiş hala şaşırıyorum.Ekibin iyi olması da bir yere kadar götürüyor maalesef.![]()
Belki kendi hikayesi olduğu için güzel yazıyordur, sonradan devralınan işlerde hep doku farkı belli oluyor diyecem ama o diziyi de pek izlemediğim için belki de güzel gelmeyecek bana.Ah Ay Yapım ah dizinin günü yüzünden düşen reytingleri eski senarist ekibine mal edip bu kadını başa sardın ya gün yüzü göreme inş.ss Arkadaşlar İyidir gibi güzel bir işi de nasıl yazabilmiş hala şaşırıyorum.![]()
O dizi gençlik işi olduğu için bu tarz çift olayları sakil durmuyordu diyeceğim ama o da olmuyor çünkü yetişkin karakterlerin hikayeleri de güzel yazılmıştı. Böyle entrikalar da yoktu ve naif bir işti o yüzden tutmadı maalesef. Bir ara izlemeni tavsiye ederim zaten 10 bölüm sürdü.Belki kendi hikayesi olduğu için güzel yazıyordur, sonradan devralınan işlerde hep doku farkı belli oluyor diyecem ama o diziyi de pek izlemediğim için belki de güzel gelmeyecek bana.![]()
Belki bakarım ya izleyen herkes övüyordu zaten.O dizi gençlik işi olduğu için bu tarz çift olayları sakil durmuyordu diyeceğim ama o da olmuyor çünkü yetişkin karakterlerin hikayeleri de güzel yazılmıştı. Böyle entrikalar da yoktu ve naif bir işti o yüzden tutmadı maalesef. Bir ara izlemeni tavsiye ederim zaten 10 bölüm sürdü.
Fanlar senarist gitsin diyor ama gitse bile dizinin büyük kısmı ve önemli olayları bu kadın tarafından yazıldıktan sonra ne olacak ki.Belki orijinal dizide uyarlanacak şeyler bittikten sonra eski ekip de bozardı diye düşünüp kendimi teselli etmeye çalışacağım.ss
Valla umurumda değil. Kaç haftadır sahne atlayarak izliyorum bu hafta da öyle olur. Dizinin havası artık boğmaya başladı beni.Geçen haftaki şoktan sonra bu hafta hem ön izleme hem fragman güzel.Film sahnesi orijinalde de vardı eğlenceli sahneler gelecek.
Bırakmak için hemen karar verme bu bölümü de izle.@mesmeso61
DicBar'ı atla gerisini izle tamam.Valla umurumda değil. Kaç haftadır sahne atlayarak izliyorum bu hafta da öyle olur. Dizinin havası artık boğmaya başladı beni.
Son bir aydır öyle yapıyorum zaten. İçinde Barış olan çoğu sahneyi atlayarak geçiyorum.DicBar'ı atla gerisini izle tamam.140 dakikanı ayırmanı bekleyen yok zaten.
![]()