How i Met Your Mother'in komedi yükünü çoğu zaman tek başına çeken çılgın fikirleriyle grubun en eğlenceli karakteridir. Ayrıca Playbook kitabında da tüm taktiklerini hayranlarına sunmuştur.
Kimden çalıntı de bakalımKomik ve özgün olmayan karakter.
Coupling Jeff+Joey Tribbiani karışımı.Kimden çalıntı de bakalım
Joey diyemezsin çünkü uzaktan yakından alakaları yok
Biri saf çapkın biri zeki çapkın
Yapmayın ya İkisi de nefes alıyor mu bari?Coupling Jeff+Joey Tribbiani karışımı.
Joey'da çapkındı ayrıca. Zaten direkt Joey sahnelerinden çaldıkları sahneler bile var.
Himym başlıbaşına özgün olmayan bir dizi zaten. Barney de ergence bir karakter, sorry. Zaten hangi karakterin daha çok sevildiğini ve efsane olduğundan bahsetmiştik. Tekrar tartışmayacağım.Yapmayın ya İkisi de nefes alıyor mu bari?
Tek çapkın da Joey ya sanki
Olayı özetleyen çok güzel bir cümle var Barney'in Playbook'unda Joey'i bile kandıracak bir oyun vardır....
Aynen lütfen bugünkü kotam dolduHimym başlıbaşına özgün olmayan bir dizi zaten. Barney de ergence bir karakter, sorry. Zaten hangi karakterin daha çok sevildiğini ve efsane olduğundan bahsetmiştik. Tekrar tartışmayacağım.
Tüm bölümler bitince gelmiş geçmiş en iyi karakterlerden biri oluyorDizinin (şimdilik) 6 bölümünü izledim ama açık ara dizinin en iyi karakteri.
Bunu az duymamıştım umarım benim için de öyle olur.Tüm bölümler bitince gelmiş geçmiş en iyi karakterlerden biri oluyor
@xdragxx ne diyor bu hanımefendi? 😡😡bu karakter izlediğim sürede öyle çok dikkatimi çekmemişti henüz.
Beni de sinir etti maalesef...@xdragxx ne diyor bu hanımefendi? 😡😡
Bu hanımefendi dizinin genel adına konuşmuyor. Sadece izlediği o az bölümlerde dikkatini çekmedi demek istiyor@xdragxx ne diyor bu hanımefendi? 😡😡
Daha ilk "suit up!" deyişinde bile potansiyelini belli ederken bu yorumların yapılması... Benim de biraz canım sıkıldı bu duruma. 😣Beni de sinir etti maalesef...
Neyse biraz daha izlesin sever herhalde
Sen konuştukça sinirleniyorum... En baştan tekrar izlemeye başla yoksa yine aramız bozulacak... 😣Bu hanımefendi dizinin genel adına konuşmuyor. Sadece izlediği o az bölümlerde dikkatini çekmedi demek istiyor
Ekranın başında pijamayla izlerken ben bile utanıyordum reise ayıp ediyoruz diye...Daha ilk "suit up!" deyişinde bile potansiyelini belli ederken bu yorumların yapılması... Benim de biraz canım sıkıldı bu duruma. 😣
Yazdan önce imkansız. Belki 2022 senesinde. Duruma bakarımDaha ilk "suit up!" deyişinde bile potansiyelini belli ederken bu yorumların yapılması... Benim de biraz canım sıkıldı bu duruma. 😣
------
Sen konuştukça sinirleniyorum... En baştan tekrar izlemeye başla yoksa yine aramız bozulacak... 😣