Allah seni. Ona yarın bakacağız.Haa ben haftanin uyeleri sandim cok sorry
Allah seni. Ona yarın bakacağız.Haa ben haftanin uyeleri sandim cok sorry
Yok ben konu adina bakinca siram dusmus felan dedin ya bende konuya bakmamistim dedim bu yanlis konuya yazdi herhaldr diyeAllah seni. Ona yarın bakacağız.
Tamam tamam anladım zaten np.Yok ben konu adina bakinca siram dusmus felan dedin ya bende konuya bakmamistim dedim bu yanlis konuya yazdi herhaldr diye
3 puanı aldım bu maçtan rüyamın tersimi kullandım @slhttnmtl @TolstoyevskiTamam tamam anladım zaten np.
Başlarken etiket etmiştik aslında. 1 Eylül tarihinde konu açılmıştı. Ozamanlar yoktun belki.Bu kullanıcı adım çok eski o yüzden sadece burada kullanıyorum 😃 keşke daha önce haberim olsaydı bu turnuvadan neyse sağlık olsun yeni sezona bakıcaz artık 😁
3 puan daha aldım @DosiBaşlarken etiket etmiştik aslında. 1 Eylül tarihinde konu açılmıştı. Ozamanlar yoktun belki.
Ben de ilk kez katıldım ve şana iyi gitmekteyim
Hangi takımı tutuyorsun?
Tebrikler, ben 1 puan alabildim.3 puanı aldım bu maçtan rüyamın tersimi kullandım @slhttnmtl @Tolstoyevski
@Turkuazz tebrikler. Zirveden ettin beni bu hafta.27. Haftayı da tamamlamış bulunmaktayız. Bu haftayı @Turkuazz 14 puan ile lider kapattı ve ilk zirvesini tatmış oldu. Onu 13 puan ile @bazinga , 12 puan ile @pompy takip etti. Etkinlik boyunca hasanca'yı kendine rakip gören @bazinga averaj farkı ile onu ilk kez geçmiş görünüyor. Genel tabloda ise @Dosi zirveyi bu hafta da bırakmadı.
Aramıza yeni katılan @secquin 2 maç tahmininde puan alarak yarışa dahil oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 99916
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @secquin @hasanca
Elhamdulillah Beşiktaşlıyım 🤣 sen?Başlarken etiket etmiştik aslında. 1 Eylül tarihinde konu açılmıştı. Ozamanlar yoktun belki.
Ben de ilk kez katıldım ve şana iyi gitmekteyim
Hangi takımı tutuyorsun?
yüzünün gülmesi güzel yalniz Fenerbahceye güvenmemissin, sasirttin@Turkuazz tebrikler. Zirveden ettin beni bu hafta.
Genel olarak güzel bir hafta oldu. Böyle devam ederiz inşallah.
daha 2 gün önce takimimin renkleri avatarimdaydi Ben Fenerbahceliyim ama Fenerden sonra en sevdigim takim Besiktas. Gs'li olmamana cooook sevindim en sevmedigim takim.Elhamdulillah Beşiktaşlıyım 🤣 sen?
Orijinal tahminim 3-1 Fenerbahçe'ydi fakat bugün olanlardan sonra değiştirdim. Değiştirmeseydim haftanın lideriydim ama sağlık olsun.yüzünün gülmesi güzel yalniz Fenerbahceye güvenmemissin, sasirttin
talihsizlik olmus ve hak etmissin aslinda yine sevimsiz adam gelmis avatarina. Hic sempatik gelmiyor neyse ugur getirmis (totem yok dedikce, ise yarayan seyleri totem yapmakta üstümüze yok) @TolstoyevskiOrijinal tahminim 3-1 Fenerbahçe'ydi fakat bugün olanlardan sonra değiştirdim. Değiştirmeseydim haftanın lideriydim ama sağlık olsun.
Ve bize ters tepen şeyler onun Fatih Terim benim FB olayım gibi. FB’li kedi de sana uğurlu gelmedi gerçi.talihsizlik olmus ve hak etmissin aslinda yine sevimsiz adam gelmis avatarina. Hic sempatik gelmiyor neyse ugur getirmis (totem yok dedikce, ise yarayan seyleri totem yapmakta üstümüze yok) @Tolstoyevski
Akşamki avatar işe yaramayınca sevimsizleşmem çok normaldi. Çok güzel bir totem olabilirdi o ama tutmadı.talihsizlik olmus ve hak etmissin aslinda yine sevimsiz adam gelmis avatarina. Hic sempatik gelmiyor neyse ugur getirmis (totem yok dedikce, ise yarayan seyleri totem yapmakta üstümüze yok) @Tolstoyevski
🤣🤣🤣yüzünün gülmesi güzel yalniz Fenerbahceye güvenmemissin, sasirttin
------
daha 2 gün önce takimimin renkleri avatarimdaydi Ben Fenerbahceliyim ama Fenerden sonra en sevdigim takim Besiktas. Gs'li olmamana cooook sevindim en sevmedigim takim.
@Gerekli24 bak bir BJK'li daha varmis
şoktayım haftalardır tahminlerin hepsini peşin yapmıştım epeydir bakmıyorum 😱 🤔27. Haftayı da tamamlamış bulunmaktayız. Bu haftayı @Turkuazz 14 puan ile lider kapattı ve ilk zirvesini tatmış oldu. Onu 13 puan ile @bazinga , 12 puan ile @pompy takip etti. Etkinlik boyunca hasanca'yı kendine rakip gören @bazinga averaj farkı ile onu ilk kez geçmiş görünüyor. Genel tabloda ise @Dosi zirveyi bu hafta da bırakmadı.
Aramıza yeni katılan @secquin 2 maç tahmininde puan alarak yarışa dahil oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 99916
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @secquin @hasanca