Bende çağrı memnun oldum.Kusura bakma öyle yazmışım hiç farkında olmadan 😄Adım Zeynep bu arada. Kral dedin ya hani belki erkek üye sandıysan adımı taktim edeyim ama tabi yinede Kral diyebilirsin 😎 @Tolstoyevski
Bende çağrı memnun oldum.Kusura bakma öyle yazmışım hiç farkında olmadan 😄Adım Zeynep bu arada. Kral dedin ya hani belki erkek üye sandıysan adımı taktim edeyim ama tabi yinede Kral diyebilirsin 😎 @Tolstoyevski
OSM zamanı sanki benzer muhabbet dönmüştüBende çağrı memnun oldum.Kusura bakma öyle yazmışım hiç farkında olmadan 😄
Doğrudur ama artık yazdım kenara bir daha unutmam Öğretmenim 😃 İyi geceler ☺️OSM zamanı sanki benzer muhabbet dönmüştü
Ozaman kısa bir tanışma fassı yapayım tekrardan.
Türkiye'de ki memleketim Ankara, yaşadığım yer İsveç.
Ben de tanıştığımıza memnun oldum 😊
Orada da gece olmuş olması lazım diye düşünüyorum 😄Doğrudur ama artık yazdım kenara bir daha unutmam Öğretmenim 😃 İyi geceler ☺️
umarım İyi geceler dilerim ben de 😊Doğrudur ama artık yazdım kenara bir daha unutmam Öğretmenim 😃 İyi geceler ☺️
İkinci kısmı yeni gördüm. Evet biz sizden 2 saat gerideyiz. Şuan saat 1.Orada da gece olmuş olması lazım diye düşünüyorum 😄
galatasaray beşiktaş ve göztepe yaktı beni @Dosi @Tolstoyevski yüzünden istanbul takımları yakarsa@secquin açılışı 1 puan ile yapmışsın, güzel kullanıcı adını kullanabilirdin aslında
Haftaya artık haftalık olarak yapılan yarışa dahil olmuş olursun.
Trabzon - Fenerbahçe maçında da çok iddialıyım. Yalnız @hasanca'yı geride bırakabildiğim bir hafta olmadı şu ana kadar. O durum biraz korkutuyor.@bazinga anlamadık sanma aşırı sinsi geliyon arkadan
Apo Hunter hocam korkak olmasa çok zor bir ihtimal değil ama bugün cesur olacağı tutabilirTrabzon - Fenerbahçe maçında da çok iddialıyım. Yalnız @hasanca'yı geride bırakabildiğim bir hafta olmadı şu ana kadar. O durum biraz korkutuyor.
Onunla çok alakası yok bence genelde böyle dağılma maçları farklı biter. İlk yarıda gol yersek ikinci yarı kesin dağılırız. Onların zorlayıp zorlamaması çok da önemli olmaz.Apo Hunter hocam korkak olmasa çok zor bir ihtimal değil ama bugün cesur olacağı tutabilir
1-0'dan sonra hiçbir şekilde rakip kaleye gitmeme gibi prensipleri var amaOnunla çok alakası yok bence genelde böyle dağılma maçları farklı biter. İlk yarıda gol yersek ikinci yarı kesin dağılırız. Onların zorlayıp zorlamaması çok da önemli olmaz.
Zayıf rakibi bulan herkes gider ya. Gelmeseler bile yeriz biz sorun olmaz.1-0'dan sonra hiçbir şekilde rakip kaleye gitmeme gibi prensipleri var ama
Erol'un gitmesi için kendi skorumdan çok senin skoru istiyorum Sen iyice yaklaşacaksın ama ne yapalım yaklaş bakalımZayıf rakibi bulan herkes gider ya. Gelmeseler bile yeriz biz sorun olmaz.
hasanca'yı geçmem evrenin kurallarına aykırı demiştim. 0-0 bitecek kesin.Trabzon - Fenerbahçe maçında da çok iddialıyım. Yalnız @hasanca'yı geride bırakabildiğim bir hafta olmadı şu ana kadar. O durum biraz korkutuyor.
Bu kullanıcı adım çok eski o yüzden sadece burada kullanıyorum 😃 keşke daha önce haberim olsaydı bu turnuvadan neyse sağlık olsun yeni sezona bakıcaz artık 😁@secquin açılışı 1 puan ile yapmışsın, güzel kullanıcı adını kullanabilirdin aslında
Haftaya artık haftalık olarak yapılan yarışa dahil olmuş olursun.
Olum sende bugun hatlar karistiOh şükür sadece 1 sıra düşerek kapattım haftayı. Öbür hafta inşallah bomba gibi gelip eski yerime çıkıyorum.
Haa ben haftanin uyeleri sandim cok sorryYo doğru yazdım.