Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 27.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu bilmiyorum ama yer varsa katılırım bana uyar

Buradan direkt forumdaki tahmin ligine katılabilirsin, maksat sezonun geri kalanı adına yarışmak şimdiden hayırlı olsun ve bol şanslar. :Z

Son bir soru sorayım bari 😃 skor tahminimi yapılıyor bu oyunda ? Bilmiyorumda

Evet lig maçlarının skor tahminini yapıyoruz, bir maçın skorunu tam tahmin edersen 3 puan, kazanan takımı skor farkıyla tahmin edersen 2 puan, sadece kazanan takımı doğru tahmin edersen 1 puan oluyor.

Örneğin 3-1 biten maça 3-1 diye tahmin yapınca 3 puan, 2-0 diye tahmin yapınca ya da 4-2 vb. Bu sefer 2 puan, fakat 3-1 biten maça örneğin 1-0 diye ya da 3-0 diye tahmin yapınca sadece 1 puan oluyor skor farkını tam bilemeyip sadece kazananı bildiğimiz için,

Tahminleri buradan yapıp submit butonuna tıklayıp göndermen yeterlidir. :A

Evet lig maçlarının skor tahminini yapıyoruz, bir maçın skorunu tam tahmin edersen 3 puan, kazanan takımı skor farkıyla tahmin edersen 2 puan, sadece kazanan takımı doğru tahmin edersen 1 puan oluyor.

Örneğin 3-1 biten maça 3-1 diye tahmin yapınca 3 puan, 2-0 diye tahmin yapınca ya da 4-2 vb. Bu sefer 2 puan, fakat 3-1 biten maça örneğin 1-0 diye ya da 3-0 diye tahmin yapınca sadece 1 puan oluyor skor farkını tam bilemeyip sadece kazananı bildiğimiz için,

Tahminleri buradan yapıp submit butonuna tıklayıp göndermen yeterlidir. :A

Tamamdır teşekkürler 🙏🏼

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Haftayı yine pek fena kapatmayacağız sanırım ama altımdaki hafta 1. si şimdilik. Sanırım 1 sıra düşerek eski sırama geleceğim ama bunun için de öbür hafta çok özenli tahminler yapmam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...