Galatasaray 2-0 Erzurumspor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 27.Hafta Maçı

Karşılaşma Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%
  • Erzurumspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Bu sezon Galatasaray rahatlıkla şampiyon olur. Artık kesin belli olan bir durum. Tebrikler.

Yıllarca Diagne'ydi, Falcao'ydu çektik durduk ve çok şükür maşallah o acılarımızı sona erdirecek bir derman göklerden indi adeta... Ne mübarek adamsın ey Mostafa. Adı güzel kendi güzel... Twitter'da hep geyik dönüyordu "Ebu Cehil'e vurur gibi topa vuruyor" diye, ulan bu maç sahiden öyleydi be...

Şanlı GS'min futbolcuları bütün toksiklikleriyle mücadelesine devam ediyor. Hayalimdeki takım tam olarak bu.

Kendini yere fırlatma, çimleri dövme, hakemin başında toplanma, rakip takım futbolcularının psikolojisiyle oynama, oyunu soğutma, oyunu germe her ayak var. Müthiş bir camia.

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Emre Kılınç... Sivas'ta bir aslan... Fatih Terim effect budur işte. Bir Mert Hakan'ın düştüğü duruma bir de Emre Kılınç'ın formuna bakıyoruz, aradaki fark hoca farkı...

Gol iptal bu arada :A
Üzücü oldu. Hakemler yine Galatasarayımızın üzerine oynuyor. Buna rağmen 3. ve 4. golü bulacağız inşallah. :A

Şanlı GS'min futbolcuları bütün toksiklikleriyle mücadelesine devam ediyor. Hayalimdeki takım tam olarak bu.

Kendini yere fırlatma, çimleri dövme, hakemin başında toplanma, rakip takım futbolcularının psikolojisiyle oynama, oyunu soğutma, oyunu germe her ayak var. Müthiş bir camia.
Direk sökmüş bir camia için fazla iddialı söylemler değil mi bunlar? :A

Ts-direk.jpg

Yazdığım yorumda neyi kastettiğim çok net. Konuyu saçma yerlere çekmezsen sevinirim. :)
Olayı başka yerlere çekme amacında değildim, şaka yapmıştım. :A

Ciddi konuşacaksak istisnasız ve sürekli olarak, bütün camialar hakkında olumsuz birçok şey yazıp, Trabzonspor'u es geçmen, hatta Trabzonspor'dan çok bu camialar hakkında böyle yorumlar yapman daha saçma bence. :D

Mavi vatan'daki egemenlik hakkımızı hiçe sayan ülkeye bağlı bu forvet oyuncusunun Türkiye'de bulunmasına müsaade edilmemelidir.

Şu ligde kendini yere atma söz konusuysa bundan en çok çeken takım GS'dir. Bu maçta kendimizi yere atıp vakit filan geçirmedik. 90.dakikada bile topu yavaş oyuna sokmak yerine kontra atak çalışmaları yapıldı.

Diğer dediğin noktalar, takım içi dayanışmanın çok yüksek seviyede olmasından kaynaklı maç içi refleksif durumlar.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Olayı başka yerlere çekme amacında değildim, şaka yapmıştım. :A

Ciddi konuşacaksak istisnasız ve sürekli olarak, bütün camialar hakkında olumsuz birçok şey yazıp, Trabzonspor'u es geçmen, hatta Trabzonspor'dan çok bu camialar hakkında böyle yorumlar yapman daha saçma bence. :D
Ben görmek istediğim takım diye yazmışım cümlede. Ben saha içinde kalmaya çalıştıkça hala olayı dışarı çekmeye çalışıyorsun. :)
Şu ligde kendini yere atma söz konusuysa bundan en çok çeken takım GS'dir. Bu maçta kendimizi yere atıp vakit filan geçirmedik. 90.dakikada bile topu yavaş oyuna sokmak yerine kontra atak çalışmaları yapıldı.

Diğer dediğin noktalar, takım içi dayanışmanın çok yüksek seviyede olmasından kaynaklı maç içi refleksif durumlar.
Bende onu diyorum işte bizde eksik olan şey bu dayanışma. Bizde birisini yere düştü mü kimse de ses çıkmıyor sizinkiler hemen hakemi yiyor. Benim istediğim takım bu. Sahanın içinde birbirini kollamalı oyuncular.

Mostafa Mohamed sürüklüyor Galatasaray'ı. Takım halinde iyi bir performans yok bu akşam da Erzurum bir hayli gol kaçırdı, 1-0'a kadar da üretemedi Galatasaray ama işte iyi bir forvet çok şey değiştiriyor.
------

Kendini yere fırlatmada Yedlin'i tek geçerim. :A

Bu maçta temposuz ve düşük vites oynadık. Ancak Galatasaray’ın sorunu rakibine göre oyunu seçmesi, kolay gözüken maçlarda vitesi düşürmesi ve kötü oynaması. Ama buna rağmen dinlenerek kazanmak ve 3 gün sonrası maça odaklanmak da şampiyonluk stratejilerindendir. Bu futbolla böyle böyle kanatarak da şampiyon olunur ve Galatasaray zaten 2012-13’den beri bütün sezonu oynadığı futbolu domine ederek şampiyon olmadı, böyle böyle oldu. Şampiyonluğa giden yolda her şey mübahtır.
------

Mostafa Mohamed sürüklüyor Galatasaray'ı. Takım halinde iyi bir performans yok bu akşam da Erzurum bir hayli gol kaçırdı, 1-0'a kadar da üretemedi Galatasaray ama işte iyi bir forvet çok şey değiştiriyor.
------

Kendini yere fırlatmada Yedlin'i tek geçerim. :A
Muriç’in satışından kalan ve önümüzdeki sezon kullanılmayacağı söylenen o parayı Boupendza’nın transferinde kullansalardı Erol’a rağmen sence iş yapar mıydı?