Ali İl 'Sadakatsiz' Kadrosunda! | Kanal D

Mesela Akrep'te 8-9 oyuncu var(dı), hikaye çok iyi devam etti. Bu dizide öyle olacakken yeni karakterler ile bozacak hissi vermeye başladı.

Masumiyet başka türlü yükselmez çünkü. :A
Ben de öyle düşünüyorum çünkü çoğu dizide yaşanılan bir durum. :A

Tam zamanında yayınladılar valla. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de öyle düşünüyorum çünkü çoğu dizide yaşanılan bir durum. :A

Tam zamanında yayınladılar valla. :A
Erkek karakterlerden sadece biri çıktı ama iki erkek geldi. :A Üstelik çıkan karakterin yerini doldurmaz hiç biri.

Sadakatsiz de iyi hazırlandı ama şu 20 gün olayı ile.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Erkek karakterlerden sadece biri çıktı ama iki erkek geldi. :A Üstelik çıkan karakterin yerini doldurmaz hiç biri.

Sadakatsiz de iyi hazırlandı ama şu 20 gün olayı ile.
Dolduruyorlar da dolduruyolar. :A

O konu hafiften hafiften bölüm ortalarına taşınmazsa Masumiyet kapar seyirciyi. :A Gerçi bölüm içine de taşınmıştı dimi. :A

• Beğendim
Dolduruyorlar da dolduruyolar. :A

O konu hafiften hafiften bölüm ortalarına taşınmazsa Masumiyet kapar seyirciyi. :A Gerçi bölüm içine de taşınmıştı dimi. :A
Bölüm başında 10 gün sonraya düşürdüler 20 günden, bölüm sonunda da Derin mektup bırakıp gitmişti. En geç haftaya yada 10 Mart'ta gelirler o konuya diye düşünüyorum. Çok uzarsa izleyici cidden gider başka diziye, uzattıkça uzattılar çünkü.

• Beğendim
Bölüm başında 10 gün sonraya düşürdüler 20 günden, bölüm sonunda da Derin mektup bırakıp gitmişti. En geç haftaya yada 10 Mart'ta gelirler o konuya diye düşünüyorum. Çok uzarsa izleyici cidden gider başka diziye, uzattıkça uzattılar çünkü.
Aynen, bir de böyle sadece bölüm başında verince aşırı ilgi çekmiyor.

• Beğendim
Aynen, bir de böyle sadece bölüm başında verince aşırı ilgi çekmiyor.
En azından bölüm ortasında kısa kısa gösterip yapmıyorlar Kefaret ve Masumiyet gibi, o bakımdan iyi. :A Ama her bölüm farklı olayları göstermese hep aynı sahneyi gösterse kötü dururdu.

• Beğendim
  • Beğendim
35 yaş konusunda haklısın, çok abartı olmuş o. Ama rolün altından kalkmış.

Bu arada sanırım Derin mevzusu ile ilgili katılmış diziye Ali İl. Birsen Altuntaş komiser yazmış.

@slhttnmtl @Veteran @haluk792 @mesmeso61 @Angelica @EmreCan
Derin için gelmiş olabilir doğru ya. Ona da artık bir partner lazımdı zaten. :A

Masumiyet fena değildi senaristten dolayı konusu FHvK, Zalim İstanbul ve Kardeş Çocukları'na çok benziyor. Neler olabileceğini tahmin edebiliyorum duruma göre göz gezindirebilirim. :A

• Beğendim