En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,184
Puanı
1,060
Ekran görüntüsü 2021-04-01 233055.jpg

Haftalardır süren yarışmamızda nihayet sona ulaştık. 101 dizinin yarıştığı etkinlikte, 2010-2015 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış diziler arasında kazanan Suskunlar oldu 🤗

Suskunlar dizisi 2012'de yürütülen etkinlikte güncel dizi iken kazanmıştı ve En Özlenilen Dizi olarak bir kez daha kazanmayı bildi. Dizi 27-20 gibi başarılı bir oran elde etti.

Bu güzel etkinlikte afişlere imza atan @Tolstoyevski ve oylama yapan herkese teşekkürler :Z

Kazanan: Suskunlar

Finalistler: Suskunlar - Aşk-ı Memnu
Yarı Finalistler: Geniş Aile, Ezel
Çeyrek Finalistler: Leyla ile Mecnun, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Doktorlar

Ellerinize emeklerinize sağlık. :bhr: @Dosi @Tolstoyevski

Bir dakikasını bile izlemediğim bir dizi şampiyon oldu bu yüzden hiçbir yorum yapamayacağım. :A

Etkinlik çok iyiydi, şahsen çok az varlık gösterebilsem de yorumlarını okumak bile çok eğlenceliydi. :Z :A

Güzel bir etkinlik oldu etkinliği düzenleyen @Dosi başta olmak üzere afişleriyle katkıda bulunan Tolsto hocama da teşekkürler.

Favorim Geniş Aile'ydi ve ilk 4 gibi bence başarılı bir sonuç aldı. İşte o yüzden son kezsss

Güzel ve eğlenceli bir etkinlik oldu emeğinize sağlık @Dosi @Tolstoyevski
Baya merakla beklemiştin ve keyif aldıysan ne mutlu bana :bhr: Seninle etkinlik vesilesi ile diziler konusunda benzer zevklere sahip olduğumuzu farkettim. Bir ara konuşuruz dizileri. Merak ettiğim şeyler var :A
------

Güzel bir etkinlik oldu etkinliği düzenleyen @Dosi başta olmak üzere afişleriyle katkıda bulunan Tolsto hocama da teşekkürler.

Favorim Geniş Aile'ydi ve ilk 4 gibi bence başarılı bir sonuç aldı. İşte o yüzden son kezsss

Ben de sana teşekkür ederim. Seninde katkın büyük, keyifli olmasına vesile oldun :bhr:

Etkinlik başında kendini yedirdin bitirdin ama dizi her nekadar Ezel'e fak attıysa, Suskunlar karşısında varlık gösteremedi ve Suskunlar hep önde gitti yarışta :A
Yani etkinlik sırasında çok umutsuzdum çünkü Aşk-ı Balon her gruptan açık ara üstün çıkıyordu ve sonuç belli gibiydi. Hatta finalde de Suskunlar iki gündür önde olmasına rağmen son anda kazanır diye ödüm kopuyordu o yüzden inanılmaz güzel bir sürpriz oldu. :Z Foruma olan umutlarım yeniden yeşerdi diyebilirim. :A

Tekrar emeğine sağlık ayrıca. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi canım emeğine sağlık harika bir etkinlik oldu suskunlarım kazandı :Z ee sözün vardı izleyeceksin:A

• Harika
Reactions: Dosi