- Reaksiyon puanı
- 13,999
- Puanı
- 1,060
Neler yapıyorsun bakalım?Hazırlamaya çalışacağım. @Angelica da açmak istemezse seve seve açarım.
Neler yapıyorsun bakalım?Hazırlamaya çalışacağım. @Angelica da açmak istemezse seve seve açarım.
Rutinime döndüm. Derslere giriyorum, öyle nasıl geçtiğini anlamadan vakit geçiriyorum ve biraz da ders çalışıyorum.Neler yapıyorsun bakalım?
Bol başarı sana.Rutinime döndüm. Derslere giriyorum, öyle nasıl geçtiğini anlamadan vakit geçiriyorum ve biraz da ders çalışıyorum.
Çook teşekkürler.Bol başarı sana.
Hazırlamaya çalışacağım. @Angelica da açmak istemezse seve seve açarım.
Çook teşekkürler.
Merakla bekliyoruz 00.00'da.Sen aç ablacım
Yazım hazır, fotoğrafı da buldum mu tamamdır.Merakla bekliyoruz 00.00'da.
Cansın ya.Yazım hazır, fotoğrafı da buldum mu tamamdır.
Sendee.
Bir zamanlar hak ettiği değeri görmeyen Aramızdan Biri geri dönüyor. Şimdiki can üyelerle değeri bilinecek artık inşallah. Aile daha sonra olsun diye düşünüyorum. Nasıl fotoğraf?Sen aç ablacım
Bir zamanlar hak ettiği değeri görmeyen Aramızdan Biri geri dönüyor. Şimdiki can üyelerle değeri bilinecek artık inşallah. Aile daha sonra olsun diye düşünüyorum. Nasıl fotoğraf?
ARAMIZDAN BİRİ
Beş yakın arkadaşın şaşırtıcı sırlarını öğrenmeye hazır mısınız?
''A'' diye biri onların sırlarını ifşa edecek!
Ekli dosyayı görüntüle 99705
Aileyi bekliyordum da bu diziyi de merak ettim bak.Bir zamanlar hak ettiği değeri görmeyen Aramızdan Biri geri dönüyor. Şimdiki can üyelerle değeri bilinecek artık inşallah. Aile daha sonra olsun diye düşünüyorum. Nasıl fotoğraf?
ARAMIZDAN BİRİ
Beş yakın arkadaşın şaşırtıcı sırlarını öğrenmeye hazır mısınız?
''A'' diye biri onların sırlarını ifşa edecek!
Ekli dosyayı görüntüle 99705
@Angelica 2-3 gün sonra başlatabilirim. Oraya da bolca yorumunuzu bekliyorum.Aileyi bekliyordum da bu diziyi de merak ettim bak.
Bunun finalini bekleyeceksin sanmıştım. 😱 Tabiki yorum yaparım.@Angelica 2-3 gün sonra başlatabilirim. Oraya da bolca yorumunuzu bekliyorum.
Bölümü yorumlasaydın? Çok sağ ol. Bölümü de beğenmemişsin.Eline sağlık
@Angelica 2-3 gün sonra başlatabilirim. Oraya da bolca yorumunuzu bekliyorum.
@slhttnmtl @Doğan bugün ne izlediniz?Etiket gelmemiş konudan şimdi gördüm tmm cnm bekliyorum heyecanla
@slhttnmtl @Doğan bugün ne izlediniz?
Bu kısmı da yorumlar mısınız?
Hayret bi şey’in patronu ve kızları ortadan kaybolur! Hayret bi şey’in etrafını ayılar sarmıştı.
Hayret bi şey bağırarak onlara: Bir durun lütfen!
Ayılar onun üstüne yürürler!
Sadakatsiz izledim. Masumiyet'i soracak olursan önceden cevap veriyim bu ara herhangi bir gün izlemeye çalışacağım.@slhttnmtl @Doğan bugün ne izlediniz?
Bu kısmı da yorumlar mısınız?
Hayret bi şey’in patronu ve kızları ortadan kaybolur! Hayret bi şey’in etrafını ayılar sarmıştı.
Hayret bi şey bağırarak onlara: Bir durun lütfen!
Ayılar onun üstüne yürürler!