Kaçıncı haftada yapmıştım ?Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.![]()
Kaçıncı haftada yapmıştım ?Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.![]()
Rakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.Kaçıncı haftada yapmıştım ?![]()
Bir de cümleyi anlamsız hale getirirsin.Rakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.![]()
Ters skor çıktı @TolstoyevskiRakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.![]()
bu hafta en az 5 en fazla 7 puan beklentim var. En bastan salma tahmin yaptigim haftam olduY.Malatya - Konya maçı
Dakika 70, skor 2-0
Ne güzel @Dosi puan almayacak diyoruz... Maç bitiyor, skor 2-3 ve 2 puan alıyor, maçtan puan alan tek isim 😡
Yine şov yapacaksın eminim...bu hafta en az 5 en fazla 7 puan beklentim var. En bastan salma tahmin yaptigim haftam oldu
0 puan aldigim maclar oldu oyüzden sov uzak bana. 2 hafta üstuste yapmam ben, unutturayim kendimi sonra atak yaparimYine şov yapacaksın eminim...😡 🧿
0 puan aldigim maclar oldu oyüzden sov uzak bana. 2 hafta üstuste yapmam ben, unutturayim kendimi sonra atak yaparim![]()
artik telefonumda bulunmayan gifHangi gif olduğunu açmadan tahmin et bakalım doğru mu edeceksin
![]()
ah gitmis 2 puanHatay 3-0 yapmış, iyi bari 2 farklı bitmesin de 3-5 neyse atsınlar.![]()
benim için maç 4-3 erzurumun kazanması lazımah gitmis 2 puanneyse belki Erzurum gol atar ve 1 puan daha kaparim
![]()
Bu isteğim ve enerji yollamam @bazinga 'ya yaramış yineah gitmis 2 puanneyse belki Erzurum gol atar ve 1 puan daha kaparim
![]()
Beni bu hafta acele yaktıBu isteğim ve enerji yollamam @bazinga 'ya yaramış yine![]()
O Ne güzel avatardır öyleHatay 3-0 yapmış, iyi bari 2 farklı bitmesin de 3-5 neyse atsınlar.![]()
En son 80. Dakika baktım ve hadi Sivasspor deyip durdum son 90. dakikada tam enerji yolladım ve şimdi baktım kapmışımAyarsız @Dosi , mıknatıs gibi yine puanları topluyor.
Zeynep moddan moda giriyor.Şimdi de Curry modu...![]()