Yok kız. Bilgisayar tr klavyesi olmadığı için pek tercihim olamaz maalesef
degil, nezamanki suanki gibi yaziyorsam bilki PCKlavye türkçe değilmi yaa
degil, nezamanki suanki gibi yaziyorsam bilki PC
yok, baslarda internetten online turkce klavye ayarladim ama bir garipti sonra bosverdim.Ah kıyamam türkçe olmuyormu klavyesi zorlar seni böyle
yok, baslarda internetten online turkce klavye ayarladim ama bir garipti sonra bosverdim.
bu hafta okullar tatil diye elime PC gecti. hafta ici yeniden telefonuma yüklenirim
artik el aliksanligi. samsung tarayicisi veya opera tarayicisi ile kisa yollar cok kolay kaydetildigi icin en fazla zoyaret ettigim bölümleri kaydetmisim ve oyüzden gezinmek kolay oluyor.Şu telefonunu çok merak ediyorum zeynep nasıl birşeyde girebiliyorsun foruma ben töbe giremiyorum telefonumdan ya
artik el aliksanligi. samsung tarayicisi veya opera tarayicisi ile kisa yollar cok kolay kaydetildigi icin en fazla zoyaret ettigim bölümleri kaydetmisim ve oyüzden gezinmek kolay oluyor.
bIlgisayarin tek artisi anketli konularda daha kolay oluyor acilmasi gerci bu konusa sorun oldu o ayri
kiz samsung tarayici harika misal hercai konusunu yilsiz yap ve kisa yollardan ulasirsin herzaman bi alistinmi seversinBende samsung tarayıcı yükledim de bir alışamadım ya chorme vardı önceden de bu daha hızlı dedi arkadaşım da operayı düşünyorum bakalım
kiz samsung tarayici harika misal hercai konusunu yilsiz yap ve kisa yollardan ulasirsin herzaman bi alistinmi seversin
telefonda kolay demek istedim aman neyse bildigini oku ben gibi fazla dolanmiyorsun zaten etrafta ;APek sevemedim operaya yüklüyorum ben zaten pc deyim hepordan daha kolay oluyor bbenim için
telefonda kolay demek istedim aman neyse bildigini oku ben gibi fazla dolanmiyorsun zaten etrafta ;A
atv yine tutturmuş, pes!Kardeşlerim beklediğimden iyi açılış yapmış, merak ettim diziyi. Hafta içi izlerim.
Sen Çal Kapımı için yolun sonu gözüktü. Bu oranlarla FOX devam ettirmez diye düşünüyorum.