Emre Ozansoy
Moderatör
Daha beter olsun inşallah.
Yazık ya, neyse Melis Sezen falan paylaşmış da biraz takipçi gelmiş.Daha beter olsun inşallah.![]()
Hiç bir fikrim yok abla, dün yeni hesap açmış.Hadi cnmm kim çalmış neden![]()
Yaptıklarının bedelini ödüyor, hiç üzülmedim.Yazık ya, neyse Melis Sezen falan paylaşmış da biraz takipçi gelmiş.![]()
Ben dizi başladığından beri takip ediyordum kendisini.Yaptıklarının bedelini ödüyor, hiç üzülmedim.Neyse belki bende takip ederim.
![]()
Hiç bir fikrim yok abla, dün yeni hesap açmış.
Cavidan ya da Ali çaldı kesin
Neyse hadi bende takip ediverdim. Kötü mötü de destek olsun.Ben dizi başladığından beri takip ediyordum kendisini.![]()
Zaman destek olma zamanı.Neyse hadi bende takip ediverdim. Kötü mötü de destek olsun.![]()
Kesinlikle. Bu arada takip etmediğim birkaç kişi daha var, bu vesileyle onları da takibe alıyım.Zaman destek olma zamanı.![]()
Son Bölüm Yorumum - Bugün Öğlen İzledim Bitirdim Netten (18. BÖLÜM) @Angelica
#Sadakatsiz Asya, Volkan'ı tabii ki de affetmez. Derin tabii ki ölmemiştir orada büyük bir oyun oynanıyor belli! Gönül gerçeği öğrenince beter olacaksın! Sana çok iyi olacak kötü kalpli şey seni! Ali artık böyle gül, saçmalamayı da kes. Selçuk, Haluk'a çok çektirecek belli! Bölüm gayet iyiydi yine kısaca. Dizi umarım bozmaz hiç. Bozmadığı sürece devam edeceğim netten izlemeye.
Yeni açtı abla bu hesabı, ne zaman takip ettin bilmiyorum. 😂Hee ben bunu takip ediyormuşum zaten ne zaman çalınmıştı ki![]()
Yeni açtı abla bu hesabı, ne zaman takip ettin bilmiyorum. 😂
Fena değildi, ne kadar klişe de olsa dizi izlettirebiliyor kendini.@kerem sevdin mi? :a
Cavidan bayağı mood.Fena değildi, ne kadar klişe de olsa dizi izlettirebiliyor kendini.
------
Cavidan'ın sahnelerinin artmasını diliyoruz, kudurtma makinesi resmen. Nevin'le beraber Gönülsavar rolünü çok iyi üstleniyorlar.![]()