Son zamanlarda Kanal D’deki tekrarları izledikten sonra ne kadar iyi bir dizi olduğunu bir kez daha anladığım “Yaprak Dökümü” diyorum.
beni en zorlayacak grup bu. 2 diziyide severek izledim. düsünmem gerekiyor :S
ikisi ayni ayarda sevdigimdi ama Yaprak Dökümü daha uzun sürmesi ve finali arti dizide bir cok karakter ve sahne cok konusuldu. O neden ile bir tik önde oldu
Kusura bakma ama Kıvanç'a ihanet ettin... Aşkı Memnu'daki rolünden bile daha iyi oynadığı, kariyer zirvesi projesiydi hatta...ikisi ayni ayarda sevdigimdi ama Yaprak Dökümü daha uzun sürmesi ve finali arti dizide bir cok karakter ve sahne cok konusuldu. O neden ile bir tik önde oldu
Ben sizin gibi abartmiyorum olaylari Ben kisiye degil genele oy veriyorum.Kusura bakma ama Kıvanç'a ihanet ettin... Aşkı Memnu'daki rolünden bile daha iyi oynadığı, kariyer zirvesi projesiydi hatta...
GörmemişimAnkette işaretlememişsin.
Bitsin artık ya 1 gün yeterli bir süre.@phoebebuffay bahsettiğim kendi kıvamında (ayarında) mevzusu bu nedenden dolayıydı
Bu en merak ettiğim grup çünkü 2 diziyede nerdeyse aynı mesafedeyim.
Bunlar yine 2 gün, ilk gruplar 3 gün sürüyor aynı gün bitsinler diye ama çeyrek final 2 gün olacakBitsin artık ya 1 gün yeterli bir süre.