Gençlerbirliği 0 - 3 Beşiktaş | Süper Lig 20-21 Sezonu - 25.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Gençlerbirliği kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Yav he he :A Bariz yapıyon anlaşılıyor işte :A
ya ben en bastan keske kötu gitsem diyorum, gecen hafta kötüydum, bu hafta da kötu gitseydim ne stres kalirdi ne bisey ama cuma günu bir anda 3ler havada ucustu :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Biz olamazsak Fener olacağına BJK olsun tabi ama biz olacaksak biz olalım. BJK'ye hep bir noktada patlayacak gözüyle baka baka sezon sonu gelecek ve şampiyon olacaklar bu gidişle zaten. Maçı izlemedim ama şu skor çok temiz ve böyle fark atarak kazandıkları çok maç oldu bu sezon. Kicktipte en çok gol atan takıma kimse BJK dememişti, 4 puan oradan gitti şimdiden... @Dosi 😡

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Biz olamazsak Fener olacağına BJK olsun tabi ama biz olacaksak biz olalım. BJK'ye hep bir noktada patlayacak gözüyle baka baka sezon sonu gelecek ve şampiyon olacaklar bu gidişle zaten. Maçı izlemedim ama şu skor çok temiz ve böyle fark atarak kazandıkları çok maç oldu bu sezon. Kicktipte en çok gol atan takıma kimse BJK dememişti, 4 puan oradan gitti şimdiden... @Dosi 😡
iyi bari, BJK bol gol atsin ordan kurtarayim ama kazanan FB olsun, giden 4 puan olsun :A

Boşuna Cenk Tosun demedim bu arada :A
Keşke sezon başı Samatta falan yerine Cenk'te ısrar etseydik..

Boşuna Cenk Tosun demedim bu arada :A
Keşke sezon başı Samatta falan yerine Cenk'te ısrar etseydik..
Sezon başı Mostafa'yla da alakanız olmuş bizden önce ama Ali Koç reddetmiş sanırım. Fakat Mostafa da gelse Cenk de gelse Fener'de Samata'dan hallice iş yaparlardı bence, çünkü takımın başındaki hoca malum. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sezon başı Mostafa'yla da alakanız olmuş bizden önce ama Ali Koç reddetmiş sanırım. Fakat Mostafa da gelse Cenk de gelse Fener'de Samata'dan hallice iş yaparlardı bence, çünkü takımın başındaki hoca malum. :A
istediği numara 31 olabilir mi