Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Arkadaşlar artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Biz Erol'du Emre'ydi İrfan'dı diye uğraşırken Galatasaray haftalardır kazanıyor. Çok güçlü bir totem bulup hemen gelecek hafta devreye sokmamız lazım. Yoksa işin sonu kötü gözüküyor.

Görüş ve önerileri bekliyoruz...

Arkadaşlar artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Biz Erol'du Emre'ydi İrfan'dı diye uğraşırken Galatasaray haftalardır kazanıyor. Çok güçlü bir totem bulup hemen gelecek hafta devreye sokmamız lazım. Yoksa işin sonu kötü gözüküyor.

Aklıma (Survivor izleyenler bilir, gönüllüler kafalarına bandana geçirdiler ve kazandılar) bizde üstümüzde forma olan PP ler yapalım.

• Beğendim
Reactions: bazinga

İyi oynayarak değil, hakem kararlarıyla kazanıyorlar. :D Toteme gerek yok puan kaybederler yakında.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Kediye sapka taktim totem olsun diye, zorda olsa puan kaptik. Bende totemler tükendi bu ara:A
biz puan kaybetmemeye bakalim, o derby kaybetmeseydik cok iyi olacakti. Bundan sonrasi hakemlerde bitmekte is. Gs icin iyi calisiyorlar

Griler hep size beyaz bize siyah nedense. :A
Seyircisiz oynanması gereken bir maça seyirci alırsınız, hocamıza stadınızda saatlerce küfürler edildiği halde 72 bin TL gibi komik bir ceza alırsınız. Üstüne üstlük oyuncularımıza saçma sapan cezalar verilir, maçın iptal edilmesi gerektiği halde karlı havada belki GS puan kaybeder diye maç oynatılır :A Daha sayayım mı :A Sizin Serdar Aziz'in her maç kart bile görmeden maçı tamamlamasına değinmiyorum bile :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Abi, Yoldaşlarım çıldırır,özellikle @Tolstoyevski maazallah forumu yakar.Sistemi çökertmek için ne kadar virüs varsa hepsini yollar.Olmadı sistemi 🔐 ler. :A
Patron burada @bazinga değil mi.. gerekirse girişte Ben Robot Değilim diye güvenlik girişi koyar, EN BÜYÜK FENERBAHÇE yazmadan girilmemesini sağlar :F :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Diyarbakır Karpuzu... senin odan ayrı değil mi :A :A :A
konuda en cok mesaj yazanlara baksana :A ilk 6 FBli, sonra GS'liler karismis araya. BJK'li @Gerekli24 bile bizden cok yazmis :A artik FB mesajlari ile bu konuya odaklanacagim. Neyseki ben GS konusuna cok az yazmisim😎 bir an korktum acaba FB konusundan daha fazla mi yorumum var diye :A
------

Galatasaray maçının olduğu günlerde maç bitene kadar herkes avatarını Fenerbahçe armasıyla değiştirebilir :A
benim birsey yapmama gerek yok demi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Seyircisiz oynanması gereken bir maça seyirci alırsınız, hocamıza stadınızda saatlerce küfürler edildiği halde 72 bin TL gibi komik bir ceza alırsınız. Üstüne üstlük oyuncularımıza saçma sapan cezalar verilir, maçın iptal edilmesi gerektiği halde karlı havada belki GS puan kaybeder diye maç oynatılır :A Daha sayayım mı :A Sizin Serdar Aziz'in her maç kart bile görmeden maçı tamamlamasına değinmiyorum bile :A
Abarttığınız kadar bir durum varsa cezası olur zaten. 3000 kişi falan yoktu stada algı yapıyorsuunz. Hocanıza küfür ettiysek hocanız da futbolcusuna sahip çıkacak. Sizin hocanızın ettiği küfürleri buraya koyarım ama işte forum kuralları :A Fatih Terim vukuatları yazıp ararsan görürsün :A
------

konuda en cok mesaj yazanlara baksana :A ilk 6 FBli, sonra GS'liler karismis araya. BJK'li @Gerekli24 bile bizden cok yazmis :A artik FB mesajlari ile bu konuya odaklanacagim. Neyseki ben GS konusuna cok az yazmisim😎 bir an korktum acaba FB konusundan daha fazla mi yorumum var diye :A
------

benim birsey yapmama gerek yok demi :A
Evet yok :A

Abarttığınız kadar bir durum varsa cezası olur zaten. 3000 kişi falan yoktu stada algı yapıyorsuunz. Hocanıza küfür ettiysek hocanız da futbolcusuna sahip çıkacak. Sizin hocanızın ettiği küfürleri buraya koyarım ama işte forum kuralları :A Fatih Terim vukuatları yazıp ararsan görürsün :A
------

Dinime küfreden müslüman olsa... :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
------

İsterse 1 kişi olsun seyircisiz maça seyirci almak nedir :A Hocama laf yok.. :A

• Olmamış
Reactions: 12.Adam