Star Akrep - Dizi Yorumları

Seni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum ama böyle yaptıkları için ne kadar düşse, ne kadar batsa az bile.

Akrep'in tekrar Cuma gününe geçmesi olur mu bilmiyorum, ama olursa eski oranlarını yavaş yavaş tekrar alır.
Aynen, normalde ilk bölümünü izleyecektim ama bu yaptıkları yüzünden 2 dakika duramadım.

Adapte süreci zor olur ama olur bence. Dediğin gibi burada eski oranlarını alır, böyle heyecanlı bölümler görürsek az daha yükselir bile.

Dünkü bölüm neydi öyle. Son zamanlarda TV'den zevk alarak izlediğim en iyi şeydi. @Aserat Yusuf Çim'e rağmen bu diziye şans vermelisin bence :A

Senaryonun aşırı hızlı gitmesi hala tedirgin ediyor. Ama kanal bu dizi için biraz daha fazla tekrar ve fragman gösterimi yaparsa işler değişebilir. Abartmıyorum özellikle AB grubunda Alev Alev'i bile geçme potansiyeli var aslında bu dizinin.
11. bölüm fragmanını merakla bekliyorum.

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Aserat and STAR
@Emre Ozansoy Akrep'in afiş çekilişi sonuçları açıklanmış. Sen kazanmışmısın.
Bu çekiliş nerden çıktı. :A

@Emre Ozansoy en son kazandığın çekiliş için son olur demişsin ama yine kazanmışsın. :F Tebrikler. :Z
------

Tam da dün atılmış. 🤦 Bu sefer de gözümün önündekini gözden kaçırdım.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Carpe Diem and STAR
  • Harika
Reactions: Carpe Diem
Dünkü bölüm neydi öyle. Son zamanlarda TV'den zevk alarak izlediğim en iyi şeydi. @Aserat Yusuf Çim'e rağmen bu diziye şans vermelisin bence :A

Senaryonun aşırı hızlı gitmesi hala tedirgin ediyor. Ama kanal bu dizi için biraz daha fazla tekrar ve fragman gösterimi yaparsa işler değişebilir. Abartmıyorum özellikle AB grubunda Alev Alev'i bile geçme potansiyeli var aslında bu dizinin.
11. bölüm fragmanını merakla bekliyorum.
Onu bilmiyorum da bu sahneyi izlemek yetti de arttı bile. :A

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey