Star Akrep - Dizi Yorumları

Evet dediiiiiii. :Z :Z :Z
------

Bu mehmet neden ölmedi şimdi? :kizgin:
------

MEHMET ÖLMÜÜÜŞ. :Z :Z :Z
------

Yuh Aras! 😱
------

Şu olayları tam ortaya koysanız.
------

Ferda. Yüreğimizi dağlıyorsun. :T
------

Öldürme pls Peri.
------

İzlediğim en mükemmel bölümdü. Bölümde emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. :bhr:

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Sanırım son bölüm en heyecanlı bölüm olmuş, gün içerisinde yada yarın izlerim ama herkesin en iyi diye bahsettiği bölümün bu kadar düşük alması üzücü. :( @slhttnmtl
Evet bölüm çok heyecanlıydı. İzlediğim en iyi bölüm net buydu. Oranları aslında beni de üzdü, AB'de rahat 4 gelir diyordum ama bu kadar düşüşün içinde yükselmesi bile iyi bence. 😔

Evet bölüm çok heyecanlıydı. İzlediğim en iyi bölüm net buydu. Oranları aslında beni de üzdü, AB'de rahat 4 gelir diyordum ama bu kadar düşüşün içinde yükselmesi bile iyi bence. 😔
Ufak tefek yükselişler iyi ama az az yükselmesi kanalı tatmin eder mi bilemiyorum.

Akıncı ve Son Yaz'ın düştüğü Cuma günü yayınlansa dizi rahat her grupta 4+ reyting alır.

Ufak tefek yükselişler iyi ama az az yükselmesi kanalı tatmin eder mi bilemiyorum.

Akıncı ve Son Yaz'ın düştüğü Cuma günü yayınlansa dizi rahat her grupta 4+ reyting alır.
Ben yine boşluktan tatmin eder diyorum da bilemem, umarım eder.

SÇB'i koymakla baştan hata etti kanal zaten. Umarım çakılır da gün falan değişirler. Akrep'i garantiye alırlar.

Ben yine boşluktan tatmin eder diyorum da bilemem, umarım eder.

SÇB'i koymakla baştan hata etti kanal zaten. Umarım çakılır da gün falan değişirler. Akrep'i garantiye alırlar.
Seni Çok Bekledim'in normalde tutmasını istiyordum ama böyle yaptıkları için ne kadar düşse, ne kadar batsa az bile.

Akrep'in tekrar Cuma gününe geçmesi olur mu bilmiyorum, ama olursa eski oranlarını yavaş yavaş tekrar alır.

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato