Yaş alınca içersinAllah'ım çok masumum. 15 yaşındayım daha ağzıma 1 kez sürmedim.
Kankam Festival de geçmiş doğum günü hediyesi olarak almıştı 2 şişe o zaman ilk içmiştim
Yaş alınca içersinAllah'ım çok masumum. 15 yaşındayım daha ağzıma 1 kez sürmedim.
İnşallah valla. Umarım sen de sigarayı bırakırsın.Bende sevmiyorum.Hayret eTtim nefret ettin
------
Aman uzak dur benim gibi sigarada içmeyin sakın ah
------
sigara içiyonmu
Ben içmiyom sigara içmem deİnşallah valla. Umarım sen de sigarayı bırakırsın.
Bunu düşünmüyor değilim ama üniversiteye gidinceye kadar içemem. Nedenini söyliyim özelden.Yaş alınca içersin
Kankam Festival de geçmiş doğum günü hediyesi olarak almıştı 2 şişe o zaman ilk içmiştim
SİGARA İÇERMİSİN?Yaş alınca içersin
Ha benim gibi içmeyin derken sen içiyorsun anladım.Ben içmiyom sigara içmem de
İğrenç bir tadı var çok pis kokuyor neyini seveyimBende sevmiyorum.Hayret eTtim nefret ettin
------
Aman uzak dur benim gibi sigarada içmeyin sakın ah
------
sigara içiyonmu
Yanii leş gibi kokuyor . Afiyet olsun valla bana hiç öyle acı tat gelmedi ilk içtiğimdeAnam o içilmez zaten. Bu arada demin yanlış söyledim geçenlerde bi yudum 🍺 içmeye çalıştım ama o bile acı gelince tükürüverdim.
MESAJ CEVAPLIYORUMSİGARA İÇERMİSİN?
Olsun bakam.Ben içmiyorum anlamında zaten benim gibi içmeyin zararlı dedimHa benim gibi içmeyin derken sen içiyorsun anladım.
Tm kardeşimİğrenç bir tadı var çok pis kokuyor neyini seveyim
Sigara içmiyorum nefret ediyorum ondan da
Yanii leş gibi kokuyor . Afiyet olsun valla bana hiç öyle acı tat gelmedi ilk içtiğimde
------
MESAJ CEVAPLIYORUM
Kokusundan hiç tiksinmedim. Ben tatlı ve şekerli içecekleri sevdiğim için acı gelmişti.İğrenç bir tadı var çok pis kokuyor neyini seveyim
Sigara içmiyorum nefret ediyorum ondan da
Yanii leş gibi kokuyor . Afiyet olsun valla bana hiç öyle acı tat gelmedi ilk içtiğimde
Ben içmiyorum.Benım gibi içmeyin zararlı kardeşimHa benim gibi içmeyin derken sen içiyorsun anladım.
Benim gibi tatlı şekerli.Kokusundan hiç tiksinmedim. Ben tatlı ve şekerli içecekleri sevdiğim için acı gelmişti.
Bira çok güzel kokuyor oda parfümünü bulsam alırımKokusundan hiç tiksinmedim. Ben tatlı ve şekerli içecekleri sevdiğim için acı gelmişti.
Tamam anladım.Ben içmiyorum.Benım gibi içmeyin zararlı kardeşim
------
Benim gibi tatlı şekerli.
Allah seni. O kadar da değil be. Hem öyle bir şey alıp da sıksan alkolik derler.Bira çok güzel kokuyor oda parfümünü bulsam alırım
Aynı kafadan aynı fikir yuppiTamam anladım.
Aynen.
Bugün çok fazla ortak fikrimiz çıktı zaten.Aynı kafadan aynı fikir yuppi
Odama sıkıcam üstüme sıkmam aslaTamam anladım.
Aynen.
------
Allah seni. O kadar da değil be. Hem öyle bir şey alıp da sıksan alkolik derler.
Yok zaten oda parfümü demişsin hem bence onu üstüne sıkan insanlar normal olamaz. Orada evine gelen insanlar alkolik derler demiştim. Ev bira bira kokunca.Odama sıkıcam üstüme sıkmam asla
Eskidende ayrı fikirlerdedydik kardeşim.Aynen konuşa konuşa ortak fikirlerimiz oluştu.Olmasaydı saygı duyardık kardeşim. Aynı fikirde olmak bile güzel saygı ve sevgide tabiiBugün çok fazla ortak fikrimiz çıktı zaten.
Aynen genellikle fikirlerimiz ortak. Dediğin gibi ortak olmasak bile saygı duyardık.Eskidende ayrı fikirlerdedydik kardeşim.Aynen konuşa konuşa ortak fikirlerimiz oluştu.Olmasaydı saygı duyardık kardeşim. Aynı fikirde olmak bile güzel saygı ve sevgide tabii
Aynen genellikle fikirlerimiz ortak. Dediğin gibi ortak olmasak bile saygı duyardık.
[/QUOT Mesela sen yeni dizileri seviyosun ben sevmiyorum.Eski dizilerden Sihirli Annemde ortağız.Ama eski dizileri sen sevmiyon ben seviyom..Aynen kardeşim dediğin gibi
Evet öyle sanarlarYok zaten oda parfümü demişsin hem bence onu üstüne sıkan insanlar normal olamaz. Orada evine gelen insanlar alkolik derler demiştim. Ev bira bira kokunca.