NOW Son Yaz - Dizi Yorumları

Mucize Doktor'dan sonra gördüm de :A Ali Atay sana hiç gitmiş mi bu rol? :D

Son düzenleme:
Bölümün son 10 dakikası ayılıp bayıldığım doğrudur. Bu nasıl sondu böyle duygu karmaşası yaşıyorum şu an. Akgün'ün babası, Soner, Latif... Teker teker gelseydiniz be. Emeklere sağlık cidden en iyi bölümdü:bhr::bhr:

#SonYaz son sahne çok ağlattı! Akgün bunu yapmamalıydın Selim'e hiç! Fatih'i dövdüren kişi Halil Sadi çok net. Canan-Selim aşkı hiç bitmeyecek, çok güzeller. Ahmet gördü gününü sonunda, ama yine de vurmamalıydın onu, dövsen yeterdi onu Akgün. Bölüm yine çok iyiydi. Yarın en az 5.80 alırız ABC1'de. :bhr:

Bu hafta 4.80 5.50 ve 5.80 alırız.

Son düzenleme:
Dizi çok güzel gidiyor. Hikaye olarak da epey bir zenginliğe sahip. Kanal umarım sezon sonuna kadar dokunmaz.

Savcı ve Akgün'ün arası nasıl düzelecek merak ediyorum. Önümüzdeki bölümler Savcı epey köşeye sıkışır. Fatih canını çok sıkacak. Canan'dan da bir darbe daha bekliyorum.

Ben Selim'in babasının ne zaman geleceğini de merak ediyorum. Kesin gelecektir ve büyük bir Fatih hayranı çıkabilir.

Ben bir de geçmişten bir kadının gelmesini bekliyorum. Üniversite yıllarında Savcı'ya aşık olan birisi. Canan ve Fatih yakınlaştığı zaman bu mutlaka olacaktır.

9. BÖLÜM 2. FRAGMANI VE ÖN İZLEMESİ

Son sahne çok ağlattı. :T Akgün feda etti kendini Selim için! Selim artık affet onu! :( Fatih sonun kötü olacak. Canan-Selim ve Akgün-Yağmur çok şirinler. O kadar doğallar ki. :bhr: Serap çok haklıydı tepkisinde. Yağmur artık Kaan'ı bırak! Soner-Eray-Akgün süper üçlü oldular. :D Soner, Naz'ı sevmeyi cidden bıraktı mı bakalım? Bölüm yine çok iyiydi. Yarın ABC1'de en az 5.80 reyting alırız. :bhr: @Emre Ozansoy @Angelica

Yarın 4.50, 5.70, 5.80 alırız.

Son düzenleme: