RTÜK Yine Ceza Yağdırdı!

Yarım Kalan Aşklar hangi kanalın?Ben yeni dizilere bakmak istemiyorum.Çünkü hemen iyi aile babası gibi bitiyor.Dizi kolik istemiyorum.Kuzey Yıldızı na bu sene bakmaya başladım.Bilseydim kalkmayacağını önceden izlerdim.Benim Uyanış Kuzey Yıldızı a2 çocuklar duymasın teve 2 Akasya Durağı tvden izlediğim başka yok.netten ise ÇiçekTaksi ve Sihirli Annem'e bakarım.Bide Diriliş Ertruğrul.
abone değilim bulu tv' ye .Sen abone misin?

Kanal D'nin eski dizileri de var ama onlar YouTube'da da yayınlanıyor. Beğenmiyormuşsun zaten dijital dizileri o zaman bence de alma.
Kanal D'nin eski dizilerine bakarım.atv nın eski dizilerine bakarım.Belalı Baldız,Melekler Adası.TRT En Son Babalar Duyar.Yani yeni diziler ilgimi çekmiyor.TRT eski dizilere bakarım.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Yorum yapmayacağım artık. Ama iddet içerikli sahneler nedeniye ceza alan dizilere bakıyorum. Sonra da şu dizinin fragmanına bakıyorum ve komiğime gidiyor. :A 1 dakikalık fragmanında bunlar varsa 2 saatlik bölümde neler vardır kim bilir? :)
Nedenini bilmeyen yoktur ceza yememesinin

arkadaşlar siz GOT,Peaky Blinders,Narcos,You,Dracula gibi dizileri izlerseniz bayılacaksınız :X ,ayrıca @Zeyno45 yabancı tarih dizilerinin +18 sahneleri 10 kat daha kötü Kuruluş ve Uyanıştan aslında kıyaslarsan bunlar çocuk dizisi gibi kalır onların yanında.

• Beğendim
Reactions: Doğan and Zeyno
arkadaşlar siz GOT,Peaky Blinders,Narcos,You,Dracula gibi dizileri izlerseniz bayılacaksınız :X ,ayrıca @Zeyno45 yabancı tarih dizilerinin +18 sahneleri 10 kat daha kötü Kuruluş ve Uyanıştan aslında kıyaslarsan bunlar çocuk dizisi gibi kalır onların yanında.
Ben +18 konularına deyindiğimi hatırlamıyorum ama yine de o zaman ben almıyayım alanada mani olmayayım hiç :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Doğan
Yorum yapmayacağım artık. Ama iddet içerikli sahneler nedeniye ceza alan dizilere bakıyorum. Sonra da şu dizinin fragmanına bakıyorum ve komiğime gidiyor. :A 1 dakikalık fragmanında bunlar varsa 2 saatlik bölümde neler vardır kim bilir? :)
Baltayla kafa kesme herşey var ben izliyorum diziyi.Heycanlı
------

Yabancı diziler asla Türkıyede yayınlayamaz.

Tarih öğrenmek için kitap okumayı tercihh ederim o kadar rezilliği görmektense :A
------

TRT Devlet kanalıda ondan.
Evet

Ben +18 konularına deyindiğimi hatırlamıyorum ama yine de o zaman ben almıyayım alanada mani olmayayım hiç :A
Kafa kesmesi sahneleri +18 konular yani ben öyle değerlendiriyorum, ve sana şunu söyleyim izlediğim bir ingiliz tarih dizide bir bölümde 5-6 kişinin kafası kesildi 1i de diri diri yakıldı ve hepsi gerçek tarihte de yaşandı ya da Sezarın ölümü sen onu nasıl anlatacaksın o sahneyi göstermeden.
Demek istediğim tarih dizisi +18 sahnelerle dolu ve Kuruluş,Uyanış ve ya eskiden Muhteşem Yüzyıl çocuk oyuncağı.
Bir de insanlar böyle dizileri izlerken yarın balta alıp ve dışarı çıkıp kafa kesemez ama her dizide aldatmanın ne kadar enteresan,tecavüz yapan adama ''bad boy'' gözüyle bakmak mesela Masumiyet dizisinde 35 yaşında bir erkek 19 yaşında bir kıza tecavüz ediyor yorumlara bakıyorum diziyi en çok beğenenler kadınlar bir de tecavüz yapan karakteri cool olarak görüyorlar işte insanlar bunlardan özenir.

• İlginç
Reactions: Doğan
Tarihi okuldanda öğrenebiliriz.Kitaptan okumak güzel.İzleyerek daha iyi anlıyorum

Kafa kesmesi sahneleri +18 konular yani ben öyle değerlendiriyorum, ve sana şunu söyleyim izlediğim bir ingiliz tarih dizide bir bölümde 5-6 kişinin kafası kesildi 1i de diri diri yakıldı ve hepsi gerçek tarihte de yaşandı ya da Sezarın ölümü sen onu nasıl anlatacaksın o sahneyi göstermeden.
Demek istediğim tarih dizisi +18 sahnelerle dolu ve Kuruluş,Uyanış ve ya eskiden Muhteşem Yüzyıl çocuk oyuncağı.
Bir de insanlar böyle dizileri izlerken yarın balta alıp ve dışarı çıkıp kafa kesemez ama her dizide aldatmanın ne kadar enteresan,tecavüz yapan adama ''bad boy'' gözüyle bakmak mesela Masumiyet dizisinde 35 yaşında bir erkek 19 yaşında bir kıza tecavüz ediyor yorumlara bakıyorum diziyi en çok beğenenler kadınlar bir de tecavüz yapan karakteri cool olarak görüyorlar işte insanlar bunlardan özenir.
İşte bizdeki yegane sorunda o ya diziyi dizi gibi izlemiyoruz illa gerçeğe dönüştürme çabası var o yüzden bu tip (ve senin bahsettiğin tecavüz, şiddet, aldatma, cinayet içerikli) dizi senaryolarını yazarken de çekerkende daha bi özen ve dikkat gerekiyor demek istediğim o ..

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
İşte bizdeki yegane sorunda o ya diziyi dizi gibi izlemiyoruz illa gerçeğe dönüştürme çabası var o yüzden bu tip (ve senin bahsettiğin tecavüz, şiddet, aldatma, cinayet içerikli) dizi senaryolarını yazarken de çekerkende daha bi özen ve dikkat gerekiyor demek istediğim o ..
iyi de bu senin son mesajın dışında benim gördüğüm şey herkes kafa kesme sahnelerine takılmış ve tarih dizileri için kötü yorumlar şimdi burdan çık masumiyetin konuşulduğu konuya bak ve sosyal medyada yorumlara bak hiç kimse neden 19 yaşında bir kızı 35 yaşında birisi tecavüz ediyor kemiklerini kırıyor ve yolun ortasında atıyor demiyor,tam tersi vay ne güzel senaryo,bu diziyi çok beğendim,umarım tutar.
Kafa kesme sahnelerine takılıyorsunuz ama tecavüz sahnelerine sorun yok onlar serbest,sonuçta karakteri oynayan oyuncu cool yakışıklı birisi.

Tarih öğrenmek için kitap okumayı tercihh ederim o kadar rezilliği görmektense :A
------

Evet
Çok doğru ki zaten diziden tarih öğrenmeye çalışan bir zahmet başka kapıya. :A Dizide illaki senaryolaştırmak zorundalar, kitap en mantıklısı.

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Zeyno
iyi de bu senin son mesajın dışında benim gördüğüm şey herkes kafa kesme sahnelerine takılmış ve tarih dizileri için kötü yorumlar şimdi burdan çık masumiyetin konuşulduğu konuya bak ve sosyal medyada yorumlara bak hiç kimse neden 19 yaşında bir kızı 35 yaşında birisi tecavüz ediyor kemiklerini kırıyor ve yolun ortasında atıyor demiyor,tam tersi vay ne güzel senaryo,bu diziyi çok beğendim,umarım tutar.
Kafa kesme sahnelerine takılıyorsunuz ama tecavüz sahnelerine sorun yok onlar serbest,sonuçta karakteri oynayan oyuncu cool yakışıklı birisi.
Masumiyeti izlemedim o nedenle yorumlarım o diziye yönelik olamaz zaten önce izlemem gerek .. Ben gördüğüm dizilere yorum yaptım hem konu rtük ün ceza vermemesi değilmiydi nerden nereye geldik neyse hayırlı geceler dilerim konuya saygılarımla noktamı bırakır giderim @BARON男爵 😉

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Sıkıntı tam olarak orada da değil ki zaten bence Masumiyet'e ceza gelecektir de açık açık kılıçla kelle kesiyorlar ve bu hiçbir şekilde ceza almıyor. Buna benzemeyen ama ceza alması gereken başka diziler de var da hem bu konu tartışmaya dönsün istemem hem de ceza yemek istemem. :X

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Zeyno
------

Çok doğru ki zaten diziden tarih öğrenmeye çslışan bir zahmet başka kapıya. :A Dizide illaki senaryolaştırmak zorundalar, kitap en mantıklısı.
Dram dizileri de fantazi dizileri de ilk önce kitap olarak yazılıyor sonra ekrana taşınıyor sizin dediğinize göre hiçkimse tv izlemesin otursun olduğu gibi hikayeleri kitaplardan okusun çünkü senaryo gereği herzaman hikaye kitapta olduğu gibi ekrana taşınmıyor.
Bir de tarih tabii ki dizilerden öğrenilmez daha doğrusu istesen de ögrenemezsin,ve benim dediğim tamamen başka bir şeydi nasıl böyle bir cevapla karşılık verdin anlamadım @EmreCan

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961