Anliyorum ama canagi ellemek lazim butun kanallarin gitme riskini alamam kiFrekanstan anlıyorsan Hemen söylerim.
Anliyorum ama canagi ellemek lazim butun kanallarin gitme riskini alamam kiFrekanstan anlıyorsan Hemen söylerim.
Çanağa dokunmayacaksın ki sadece frekansı yazıp aratacaksınAnliyorum ama canagi ellemek lazim butun kanallarin gitme riskini alamam ki
He kanal var zaten sadece cekim gucu az goruntu iyi degil KVP varmis şuan gordum az onceÇanağa dokunmayacaksın ki sadece frekansı yazıp aratacaksın
Yayın gidip geliyor mu?Sabit mi?He kanal var zaten sadece cekim gucu az goruntu iyi degil KVP varmis şuan gordum az once
Cihazda sıkıntı vardır.Bende aynı problemi yaşadığım için gayet iyi anlıyorum.Tv ve uydudan anlayan birine tamir ettirmen gerekGidip geliyo
Ya yağmur rüzgar felan olunca ondan öyle oluyor işte. Birde balkonda olunca komşu hali felan serse direk sinyal giderCihazda sıkıntı vardır.Bende aynı problemi yaşadığım için gayet iyi anlıyorum.Tv ve uydudan anlayan birine tamir ettirmen gerek