Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

25. BÖLÜM FRAGMANI
------

Fragman çok iyi ama Beren (ve Ekin Atalar) maalesef yine şaşırtmadı. :A Keşke şaşırtabilselerdi ama beklentiyi fazla yükselttim herhalde. Neyse böyle gizli gizli takılmak olmuyordu zaten ortaya çıksın da rahatlasınlar. :A
Bu hafta izlemeye gerek kalmadı :A
Ben Kefaret izlerim. Onun fragmanı bundan kat ve kat ve kat kat iyi :A @Özgür

Bu hafta izlemeye gerek kalmadı :A
Ben Kefaret izlerim. Onun fragmanı bundan kat ve kat ve kat kat iyi :A @Özgür
Valla ben 2.Fragmana göre karar vericem ama şuan %70 izlemem gibi duruyor :A Kefaret izlerim :Z
Valla Kefaret’i ben bile izleyebilirim bu hafta çünkü geçen bölümü çok iyiydi. :A Bilmeden iç bayıcı diyenlere kapak olsun. :A
Valla ben 2.Fragmana göre karar vericem izleyip izlemeyeceğime Menajerimi Ara'yı :A ama şuan %70 izlemem gibi duruyor :F 2. Fragman da tırt gelirse Kefaret izlerim :A
son bölüm cidden harikaydi :bhr:
Herkes öyle diyor :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Özgür
Beren ve entrikalarını hiç özlemesem de merak ettiğim bir bölüm. Dicle-Barış kısmında çok merak ettiğim bir durum yok zaten fragmanda her şeyi göstermişler. Ekin hanım Kavak Yelleri'ni çok unutamasa gerek oradaki sahneyi hatırlatan bir şeyler yazmış :F Daha yaratıcı olmalı artık bu entrika işlerinde :A

Asıl merak ettiğim Feris'in sahneleri bu bölüm. Aynı zamanda Serkan'ın eşinin bu bölümde ortaya çıkıp çıkmayacağını da merak ediyorum. Konu olarak tam Ekin hanıma göre bir konu, umarım bu konuyu tıpkı Beren'e yazdığı sahneler gibi basit entrika hamleleriyle yazıp yeni karakterden direkt soğumamızı sağlamaz :D

25. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

Almila Ada Melisa olarak değil konuk olarak geliyormuş Birsen yine yanıldı. :A Zaten daha iyi bir oyuncu gelsin o role. :A