Olur yollarım emrecim benim noodle almam lazım ondan gidicem aslındaBana yolla aloscum BENDE BİME GİDECEM BİRAZDAN
Getir'i kullanıyor musun?
olur yollarım
Hayır. Zaten sanırım Denizli'de yok. Denizli'de olsa bile burda olmaz.Getir'i kullanıyor musun?
Gültepe mahallesi... sagolasin gidiyom inss vardirrrOlur yollarım emrecim benim noodle almam lazım ondan gidicem aslında
Oooooo çok kritikkk...Gültepe mahallesi... sagolasin gidiyom inss vardirrr
Hayir ya aslinda hem Mecidiyekoy hem Kağıthane soyle soylim Galataderesi aslinda amaaa yol ayrimi yuzunden Gültepe Tam iclerinde degilim cok sukurrOooooo çok kritikkk...
O uzun zamandır var, o değil.Hayir ya aslinda hem Mecidiyekoy hem Kağıthane soyle soylim Galataderesi aslinda amaaa yol ayrimi yuzunden Gültepe Tam iclerinde degilim cok sukurr
------
@Alos @Emre Ozansoy @slhttnmtl @12.Adam gittim aldim adi centro olmus asiri mutlu oldum
O emre kasiyere sordum aynisi dedi dm gel resmini atim foruma atilmiyiO uzun zamandır var, o değil.
Bana da atar mısın?O emre kasiyere sordum aynisi dedi dm gel resmini atim foruma atilmiyi
Konuna attimBana da atar mısın?
🌹tepe mahallesinden bahsedince aklım DERİN FUTBOL'a gitti.Hayir ya aslinda hem Mecidiyekoy hem Kağıthane soyle soylim Galataderesi aslinda amaaa yol ayrimi yuzunden Gültepe Tam iclerinde degilim cok sukurr
------
@Alos @Emre Ozansoy @slhttnmtl @12.Adam gittim aldim adi centro olmus asiri mutlu oldum
Guzel yer aslinda zevkli turlamak orayi🌹tepe mahallesinden bahsedince aklım DERİN FUTBOL'a gitti.
Centro gofreti biliyorum.Bim'in favori gofret markasıydı.
Derin Futbol, Beyaz futbol programını seyretmişliğin var mı? Hoş programın adı futbol futbol dışı her mevzu var.Guzel yer aslinda zevkli turlamak orayi
Ya bizde Beyaz Tv çekmiyor Ama İG'de komik şeylerini gördüm adaminDerin Futbol, Beyaz futbol programını seyretmişliğin var mı? Hoş programın adı futbol futbol dışı her mevzu var.
Uydu mu kullanıyorsun? Karasal mı?Ya bizde Beyaz Tv çekmiyor Ama İG'de komik şeylerini gördüm adamin
Canak buUydu mu kullanıyorsun? Karasal mı?