Allah başka sıkıntılar vermesinDün Carrefour'da da gördüm. Artık Bidolu sıkıntım yok Allah'a şükür.
Allah başka sıkıntılar vermesinDün Carrefour'da da gördüm. Artık Bidolu sıkıntım yok Allah'a şükür.
Amin, aminAllah başka sıkıntılar vermesin
Sen övgüyle bahsedince canım çekti.Hemen gidip aldırdım.Dehşet bir lezzeti var.Başlık açıldıktan sonraki 4.5 yıl içinde neyse ki çok popülerleşmiştir, artık her yerde bulunuyor.
Bu tip paketli gıdaları olabildiğince azaltmaya çalışsam da hala arada sırada yediğim gofret türlerindendir.
Triplex çok iyiydi.Bayılıyorum bu gofretlere. Bundan da yemişimdir de Triplex vardı bunun benzeri. Ondan çok yedim.
Hele yanında bir de süt oldu mu, tadından yenmez.Triplex çok iyiydi.
Ben niye hiç görmedim bunuBaşlık açıldıktan sonraki 4.5 yıl içinde neyse ki çok popülerleşmiştir, artık her yerde bulunuyor.
Bu tip paketli gıdaları olabildiğince azaltmaya çalışsam da hala arada sırada yediğim gofret türlerindendir.
Triplex çok iyiydi.
Cidden iyi markete gidersem alicam  ama uzun zamandir yemedim bakalimmHele yanında bir de süt oldu mu, tadından yenmez.
Satılıyor mu hala o be? Umarım tadı değişmemiştir.Ben niye hiç görmedim bunu
------
Cidden iyi markete gidersem alicam  ama uzun zamandir yemedim bakalimm
Bilmiom ki bence var gibiSatılıyor mu hala o be? Umarım tadı değişmemiştir.
Ha belki hala vardır da A101'de göremiyorum artık.Bilmiom ki bence var gibi
İnşallah ya. Böyle güzel bir tadın piyasadan kaldırılması hoş olmaz.
Bimde yok mu ya canım cekti dmkdkdnfkdhhf bahsetmeseydiniz böyle bisi oldugunu bile HatirlamicaktimHa belki hala vardır da A101'de göremiyorum artık.
Bilmiyorum valla Bim'de hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Sanırım bi Şok'ta bir de A101'de vardı bir zamanlar...Bimde yok mu ya canım cekti dmkdkdnfkdhhf
Bimde vardı annem aliyodu ama bilemedim yaniiiBilmiyorum valla Bim'de hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Sanırım bi Şok'ta bir de A101'de vardı bir zamanlar...
Bak şimdi bende bilemedim.Bimde vardı annem aliyodu ama bilemedim yaniii
Naptık be sana?Neden bana bunu yaptiniz @Emre Ozansoy @slhttnmtl