Aynen. Bölüm sayısı çok fazla da yarım kalır böyle de.Olsun diye 5. Sezon sürekli yeni hikayeler açılıyor dizide.
Aynen. Bölüm sayısı çok fazla da yarım kalır böyle de.Olsun diye 5. Sezon sürekli yeni hikayeler açılıyor dizide.
Çok sağ ol. Reyting detayı derken?
Bölüm sonu nasıldı YASAK ELMA'MIN? Harika idi bence.Aynen. Bölüm sayısı çok fazla da yarım kalır böyle de.
@Doğan ın ünlü olmasında bahsetmişsin ya.Çok sağ ol. Reyting detayı derken?
Bölüm sonu nasıldı YASAK ELMA'MIN? Harika idi bence.
Ölen bendim şaşırmadın mı? Hiçbir şey demedin?@Doğan ın ünlü olmasında bahsetmişsin ya.
Daha çok şaşıracaksanız son sezon. O kadar diyeyim. 1000 okunmayı geçti an itibari ile. @slhttnmtl @Doğan@haluk792 aklıma geldi de yeni sezonda neler olacak acaba çok merak ediyorum ipucu varmı
Çok merak ediyorum şimdiden.Daha çok şaşıracaksanız son sezon. O kadar diyeyim. 1000 okunmayı geçti an itibari ile. @slhttnmtl @Doğan
100. Bölüm (YASAK ELMA) bomba olaylar olabilirmiş. @AngelicaÇok merak ediyorum şimdiden.
Tebrikleeer.
Bence dalyaya özel olur olaylar.100. Bölüm (YASAK ELMA) bomba olaylar olabilirmiş. @Angelica
Kaya dönebilir diyorlar. Bugün de çok anıldı dizide.Bence dalyaya özel olur olaylar.
100. Bölüm (YASAK ELMA) bomba olaylar olabilirmiş. @Angelica
Daha olmadı ki? Oldu mu sandın?oo 100.bölüm oldu dimi hadi bakalım
Daha olmadı ki? Oldu mu sandın?
Kaya 100. Bölüm'de dönebilir diyorlar.Olmadımı oldu sanıyorum ben
Çok sağ ol. @The_Erinch abi de 2. Sezon Finali'ni beğenir ve yorumlar şimdi.emeğine sağlık @haluk792
O kadarını sanmıyorum ama neden olmasın.Kaya dönebilir diyorlar. Bugün de çok anıldı dizide.
Masumiyet Çarşamba en az 6 alır gibi. Sence? @AngelicaO kadarını sanmıyorum ama neden olmasın.
Masumiyet Çarşamba en az 6 alır gibi. Sence? @Angelica