Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

4.yıldızı takmadan forma almam yeminimden dolayı 7 senedir forma alamıyorum. Bu iş böyle olmayacak eğer bu sene de şampiyon olmazsak yeminimi bozup foma alacam direkt arkasına da Özil yazdıracam başka çare yok belki seneye şampiyon oluruz :A

4.yıldızı takmadan forma almam yeminimden dolayı 7 senedir forma alamıyorum. Bu iş böyle olmayacak eğer bu sene de şampiyon olmazsak yeminimi bozup foma alacam direkt arkasına da Özil yazdıracam başka çare yok belki seneye şampiyon oluruz :A
13-14 sezonda mı aldın? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
13-14 sezonda mı aldın? :A
Yok en son 12-13'te aldım :A

1612716936216.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Karagümrük 0 puan
Göztepe 3 puan
Trabzon 1 puan
Antalya 3 puan
Konya 3 puan
Gençler 3 puan
Beşiktaş 0 puan
Denizlispor 3 puan
Malatya 3 puan
Antep 3 puan
Başakşehir 1 puan
Paşa 3 puan
Alanya 3 puan
Erzurum 3 puan
Ankaragücü 3 puan
Sivasspor 3 puan
Kayserispor 3 puan

89 puan eder :A Yeter mi normal şartlarda artması bile lazım ama Anadolu takımları o kadar zayıf ki yetmeme olasılığı da yüksek :A Ayrıca 3 puan verdiğim 2-3 maçtan da puan kaybı çıkarsa şaşırmamak lazım :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Karagümrük 0 puan
Göztepe 3 puan
Trabzon 1 puan
Antalya 3 puan
Konya 3 puan
Gençler 3 puan
Beşiktaş 0 puan
Denizlispor 3 puan
Malatya 3 puan
Antep 3 puan
Başakşehir 1 puan
Paşa 3 puan
Alanya 3 puan
Erzurum 3 puan
Ankaragücü 3 puan
Sivasspor 3 puan
Kayserispor 3 puan

89 puan eder :A Yeter mi normal şartlarda artması bile lazım ama Anadolu takımları o kadar zayıf ki yetmeme olasılığı da yüksek :A Ayrıca 3 puan verdiğim 2-3 maçtan da puan kaybı çıkarsa şaşırmamak lazım :A
Karagümrük 1 bence. 90 falan alırız ama yetmez muhtemelen.

Dün çok eleştirdik takımı hocayı ama bence ortada verilmeyen de bir golümüz var. İki takım 1 puan alacakken bir takım 3 diğer takım 0 puan aldı. Bu kadar kritik ve şampiyonu belirleyecek bir maçta golümüz verilmedi. Fenerbahçe sahada kötü diye haksızlığa da susacak halimiz yok. Onyekuru'nun Antep golü 4 dakika inceleme gol, Ozan'ın gol 30 saniye inceleme gol iptal. Var ofsayt incelemelerinde birtakım oyunlar dönüyor. Objektif olan herkes bence bunu görür.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Karagümrük 1 bence. 90 falan alırız ama yetmez muhtemelen.

Dün çok eleştirdik takımı hocayı ama bence ortada verilmeyen de bir golümüz var. İki takım 1 puan alacakken bir takım 3 diğer takım 0 puan aldı. Bu kadar kritik ve şampiyonu belirleyecek bir maçta golümüz verilmedi. Fenerbahçe sahada kötü diye haksızlığa da susacak halimiz yok. Onyekuru'nun Antep golü 4 dakika inceleme gol, Ozan'ın gol 30 saniye inceleme gol iptal. Var ofsayt konularında bir takım oyunlar dönüyor. Objektif olan herkes bence bunu görür.
Bak bu adam varken o 3 dediklerimde bile bir bakmışsın 0 almışsın :A Kimin aklına gelirdi Malatya'dan 3 yiyileceği :A Gs'ye de bakalım.
Paşa 3
Alanya 1
Erzurum 3
Ankaragücü 3
Sivas 3
Kayseri 3
Rize 3
Hatay 0
Karagümrük 3
Göztepe 3
Trabzon 3
Antalya 3