Tolgahan Sayışman Yapımcı Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1612523619757.jpeg

Son olarak 4 bölüm süren Şeref Sözü dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman yapımcı oldu!

Dijital platformda yayınlanmak üzere bir dizi hazırlayan Tolgahan Sayışman yapımcılıkta ilk adımını attı.

Senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın oturacağı dijital dizi için çalışmaların başladığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Bir ünlü daha var yapımcılığa adım atan ama yabancı bir ünlü. Acaba açsam mı dedim, sonra yapacağı dizi biraz garip konusu varmış vazgeçtim. Sen bunu açınca geldi aklıma :A @Özgür

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Oyunculuğunu sevdiğim ve beğendiğim bir isim ama son dizilerinde yüzü pek gülmemişti. Yapımcı olmak yerine dijital dizilerde yer alsa kendisi.

Oyunculukta başarılı değil bakalım dijitale yakışır bir dizi yapacak mı.. pek sanmıyorum ama..

Dijitalde erken final yapan ilk diziyi görürüz bu uğursuz kadroyla. :A Az ama öz işler izleriz diye sevinirken dijital de TV'ye dönmeye başladı ipini koparan geliyor. :(

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Ben şok. Dizi tutturamayınca yapımcılık yapmayanda da ne biliyim. :A Neyse umarım düzgün bir iş yaparlar da dijital kalitesinde olur.

• Güldürdün
Reactions: EmreCan